-
3/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Отнасяйте се с времето в кухнята като със съставка към ястието: Най-добрия съвет, който Лаура е получила от своята баба, е да разпознава времето и да се отнася със същата почит към него, както и с всички съставки, които включва, когато приготвя храната си. Когато едно ястие се нуждае от два часа, за да бъде подобаващо сготвено, то вие не трябва да бързате и да се стараете да го приготвите на по-висока степен и за по-малко време. Когато искате да блеснете пред приятели, вложете сърцето си в храната - всяко прибързване, нервиране и недоглеждане може да развалят мига.
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
74577
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня