-
1/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Купувайте бутилка евтин и бутилка скъп зехтин: Ако често използвате зехтин за приготвянето на различни ястия, то най-доброто, което можете да направите, е да си подсигурите под ръка един с високо качество и един по-обикновен. Не е нужно да пилеете скъп и качествен зехтин за храни, които не изискват този силен аромат. Лаура дава за пример гозби като зеле или бял боб с наденички. От друга страна - брускети, песто, маслини, босилек, сушени домати - всички тези неща се нуждаят от хубав и ароматен зехтин. Запазете го за тях!
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
