-
1/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Купувайте бутилка евтин и бутилка скъп зехтин: Ако често използвате зехтин за приготвянето на различни ястия, то най-доброто, което можете да направите, е да си подсигурите под ръка един с високо качество и един по-обикновен. Не е нужно да пилеете скъп и качествен зехтин за храни, които не изискват този силен аромат. Лаура дава за пример гозби като зеле или бял боб с наденички. От друга страна - брускети, песто, маслини, босилек, сушени домати - всички тези неща се нуждаят от хубав и ароматен зехтин. Запазете го за тях!
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
74655
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня