-
2/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Замразете пармезановите корички за супа: След като изстържете пармезана до такава степен, че в ръката ви остава само един тънък твърд лист, или пък имате малко парченце, което ви е изостанало излишно, не се чудете какво да правите с него. Приберете го във фризера и го пуснете в тенджерата, когато приготвяте супа. Няма нищо по-хубаво от топла супа с аромат на пармезан.
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Реши този ТЕСТ и научи неподозирани истини за себе си
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Как да възстановим щитовидната жлеза и да активираме метаболизма си
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- 5 хубави филма за неделя следобед