-
2/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Замразете пармезановите корички за супа: След като изстържете пармезана до такава степен, че в ръката ви остава само един тънък твърд лист, или пък имате малко парченце, което ви е изостанало излишно, не се чудете какво да правите с него. Приберете го във фризера и го пуснете в тенджерата, когато приготвяте супа. Няма нищо по-хубаво от топла супа с аромат на пармезан.
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Днес почитаме покровителя на семейството свети Мина, имен ден имат...
- Тримата мъже, с които е била Кейт Мидълтън, преди да се омъжи за принц Уилям
- 6 закона за "там долу", които всяка жена трябва да спазва
- 10 натурални начина за избелване на зъбите в домашни условия
- 11 плода и зеленчука, които помагат в свалянето на килограми
- Вечните закони на кармата
