-
2/3. 3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Замразете пармезановите корички за супа: След като изстържете пармезана до такава степен, че в ръката ви остава само един тънък твърд лист, или пък имате малко парченце, което ви е изостанало излишно, не се чудете какво да правите с него. Приберете го във фризера и го пуснете в тенджерата, когато приготвяте супа. Няма нищо по-хубаво от топла супа с аромат на пармезан.
3 малки кулинарни тайни от бабите в Италия
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Ако си родена на една от ТЕЗИ 4 ДАТИ, имаш специална мисия
- Да си отмъстиш пред олтара: вместо обет, булка прочете съобщенията на бъдещия си съпруг до любовницата
- Заради тях сме живи: Тримата смели мъже от Чернобил, които се жертваха за Европа
- 9 неща, които трябва да направите преди секс
- Любимите секс пози на мъжете
- 5 енергийни места, които да посетите в България