-
9/10. 10 продукта за здраве и отлична форма
Прибавете към вашата количка: сьомга
Сьомгата е царицата на рибите. Освен, че е отличен източник на висококачествен протеин, сьомгата е и един от най-добрите хранителни източници на омега-3 мазнини. Едно скорошно проучване показва, че хората с астма показват подобрение само след три седмици диета богата на рибено масло.
Как да я ядем: Печена, на грил, задушена сьомга с билки… Времето за готвене се равнява на 10 минути за всеки сантиметър от парчето риба. Сьомга трябва да се лющи, когато е готова. Обработена или консервирана сьомгата е страхотно допълнение към салати, паста, супа, или върху пица. Прясната риба може да се държи един до два дни в хладилника, а може и да я замразите в камерата в плътно затворен контейнер за около 4-5 месеца.
10 продукта за здраве и отлична форма
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- Кой празнува имен ден днес?
- Утре е Голяма Богородица, тази нощ се сбъдват най-силните ни желания
- Странните неща, които правим при сексуално привличане
- 11 неща, които всяка edna жена трябва да опита в леглото
- Вкус от миналото: 5 класически, но забравени български ястия
- Той губи интерес? Върни си го в 4 лесни стъпки