-
3/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
По-малко консерванти
Хлябът с квас съдържа оцетна киселина, която естествено предотвратява развитието на мухъл. Той се запазва естествено, което означава, че не са необходими токсични консерванти, за да бъде дълготраен и няма да мухляса бързо.
Дава ни енергия
Направен от пшеница, хлябът с квас подхранва производството на добри бактерии в червата ви – подобно на инулина и олигозахаридите, намиращи се в лука, праза, бананите, чесъна, аспержите и т.н.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- „От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга“: любовта, която промени живота на Матю Макконъхи
- 10 красиви български имена за момичета, които заслужават отново да станат модерни
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- 5 гениални, но ужасни мъже, които съсипаха съпругите си
- 7 женски навика, които едно време са били срамни