-
3/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
По-малко консерванти
Хлябът с квас съдържа оцетна киселина, която естествено предотвратява развитието на мухъл. Той се запазва естествено, което означава, че не са необходими токсични консерванти, за да бъде дълготраен и няма да мухляса бързо.
Дава ни енергия
Направен от пшеница, хлябът с квас подхранва производството на добри бактерии в червата ви – подобно на инулина и олигозахаридите, намиращи се в лука, праза, бананите, чесъна, аспержите и т.н.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
- 10-те най-вредни храни в България
