-
2/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Осигурява полезни бактерии
Хлябът с квас е ферментирал по начин, който насърчава повече полезни бактерии в хляба и в тялото ви, когато го консумирате.
Естествен произход
Хлябът с квас, приготвен с пълномаслено брашно, дива мая и бактерии, има естествен, био произход. Това е най-старата форма на квасен хляб и ние го ядем като част от естествената ни диета от много, много време.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си
Магическата топка
Виж Съновника на Edna
Виж Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Най-четени
- Изповедта на една 50-годишна жена: „Стара съм за тези неща!“
- ТЕСТ: Избери си котка и разбери какво послание ти носи тя
- Тест: Кафето, което обичаш да пиеш сутрин, разкрива какъв човек си
- Да откриеш дъщеря си след 26 години: Тайната, която промени живота на Чък Норис
- 8 места, където трябва да правиш секс поне веднъж в живота си
- 10-те най-вредни храни в България
