-
2/7. 10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Осигурява полезни бактерии
Хлябът с квас е ферментирал по начин, който насърчава повече полезни бактерии в хляба и в тялото ви, когато го консумирате.
Естествен произход
Хлябът с квас, приготвен с пълномаслено брашно, дива мая и бактерии, има естествен, био произход. Това е най-старата форма на квасен хляб и ние го ядем като част от естествената ни диета от много, много време.
10 причини да започнете да ядете хляб с квас
Още от галерии
Хороскоп за деня
Каква си според асцендента си

Магическата топка

Виж Съновника на Edna

Виж Тайна на деня

Изтегли Късмет на деня

Изтегли Карта Таро на деня

Най-четени
- 5-те женски имена, които носят най-силна положителна енергия
- „От онази вечер не искам да прекарвам време с никоя друга“: любовта, която промени живота на Матю Макконъхи
- 10 красиви български имена за момичета, които заслужават отново да станат модерни
- Каква жена си според древния египетски хороскоп?
- 5 гениални, но ужасни мъже, които съсипаха съпругите си
- 7 женски навика, които едно време са били срамни