Животът с теб винаги започва отначало

романтично мъж
Снимка:

С теб всичко започва отначало. Ти си поводът за всяка промяна, която кара доброто в мен да бъде пуснато на свобода. Спокойно ми е, защото знам, че светлината винаги надделява над мрака, където зарязвам съмнения, тревоги и страхове. Миговете, поделени с теб, забравят усещането за студ и карат сърцето ми да вярва, че лятото никога не свършва.

Пътешестваме във времето и понякога се губим насред море от спомени и събития. Усмихвам се тайничко с благодарност, че именно ти си моят капитан, който умело ни превежда през невидимите хоризонти на тайни, останали недостъпни за останалите хора. Докосването е жизнено важно, за да помним, че можем да разчитаме един на друг, че няма нищо по-важно от идеята да продължим това невероятно пътуване. Двамата.

романтично мъж
Снимка:

Даваш ми смелост, караш ме да се чувствам неустоим, защото любовта дава онези криле, които те карат да следваш мечтите си, независимо от препятствията. Докато съм в ръцете ти, аз съм в безопасност. Когато си до мен, уютът е сигурен и аз съм спокоен, защото съм цял и обичан.

Невъзможни неща не съществуват. Превръщаш ме в по-добра версия на себе си, докато създаваме своите малки истории, които оживяват като в приказка, за да ни оставят без дъх. Летим през необятното небе и колкото повече се обичаме, толкова по-силно става желанието да не се отделям и за миг от теб. Никой не би искал да се лиши от свободата, която дава просторът.

Запълваме страница след страница в книгата на времето и никой няма правото да осъжда начина, по който аз и ти сме щастливи. Защото щастието е субективно и няма нужда от одобрението на останалите.

С теб краят е невъзможен. Начало след начало ние следваме инстинкта си на влюбени същества, а голямата любов със сигурност остава. Завинаги.

романтично мъж
Снимка:

Светът е трудно място, но любовта никога не отказва убежище. Несигурността си отива, ако има с кого да посрещаш залеза. Няма трудност, която може да спре вдъхновението, породено от усещането за обич. Обичта е страст – тя е в основата на творчество, в което се припознават всички, способни да изпитват любов.

С теб мълчанието и думите са магия, която оживява всеки следващ момент, за да може реалността да бъде не просто поносима, а да се превърне в символ на копнеж. Живот, който за нас винаги ще започва отначало. Живот, който никога няма да спре да бъде вълнуващ, защото се обичаме и умеем да го живеем.

Заедно!

Прочети още от Добромир Банев:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти