Жените са като лятото - горещи, слънчеви и еротично изпотени

жена лято
Снимка: Istock

Тодор Капитанов

Лятото е в разгара си. Тези, които жадуваха за него през последните месеци, изобщо не ги интересува ситуацията с COVID-19. Защо ли? Защото е време за флиртове.

Наистина нямам представа защо наричат месец март „женски месец“, при положение че летния сезон напълно олицетворява жените. Краткото и глуповато обяснение е, че атмосферните условия през през март били като настроенията на жената - променливи температури, има изненадващи валежите и непредвидими с ветровете, един ден грее слънце и е топло, а следващия е студено, дъждовно и ветровито.

Наистина са смешни мъжете, когато опитват да сравняват жените по толкова нелеп начин. Явно си мислят, че това е романтичен начин да се обясниш в любов на някоя дама, като сравняваш нейната персоналност с непостоянството. Наистина няма толкова жалко мъжко падение и толкова некадърен опит за привличане на женското внимание.

Тъжно ми е за всички тия псевдоразбирачи на женската природа, защото са нямали късмета наистина да се доближат толкова близо, до която и да е дама, за да разберат, че жените са изключително постоянни в природата си и могат да се опишат с една дума – лято.

жена лято секси
Снимка: Istock

Да, жените са като лятото – горещи, слънчеви, палави и еротично изпотени. Няма никакво значение кой месец на годината е, какви са температурите, каква е луната и къде са звездите – жените си остават пламенни и разгорещени както духом, така и тялом.

А през лятото сякаш тази пламенност и разгорещеност се катализира. И това вече наистина е очарователно. Всеки ден е по-горещ и по-разкрепостен от предишния. Точно каквато е всяка жена с всеки следващ мъж, на който е позволила да се докосне до нейната гореща плът. А през лятото е изключително опасно за мъжете, които имат нахалството да не се съобразяват с тази природна сила. Едни изгарят напълно, други се задъхват от жегата и търсят сянка, а след подобно преживяване им остават рани от горещината за цял живот. Малко са тези, които могат и знаят как да се разхладят в жегите и да осигурят прохлада на себе си и на жените до тях.

Има още една особеност, която ще откриете в сравнението между жените и лятото – когато не е горещо, то значи е облачно и вероятно вали. Нали обаче знаете летните дъждове какво представляват – кратки мощни бури със страховити гръмотевици и светкавици, които след себе си оставят поражение по градската инфраструктура, посевите, автомобилите и за бедствието се говори дълго след това.

жена лято секси
Снимка: Istock

Колкото повече се замислям, толкова по-категорично стигам до извода, че жените са точно като лятото - никога не е такова, каквото си представяме, че ще бъде. Всеки иска да топло и приятно прохладно, вместо с бури, да бъде с кратки леки превалявания, и по възможност да не приключва никога. Никога обаче не се случва това, което сме очаквали. И винаги имаме претенции към него. По същия начин, както към жените. Говорим за тях така, все едно става дума за нещо, което сме си купили и то действа по предварително заложен алгоритъм, който производителят е определил, а търговецът от своя страна ни е дал гаранция, че всичко ще бъде наред при употребата му.

Да, но жените не са стока. Не можеш просто да ги замениш и да получиш това, което си мислиш, че заслужаваш. Важно е да не се замисляме какво ще бъде лятото, а да се потопим в него и да му се насладим с всички рискове.

Обичайте лятото, за да ви обича и то.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти