За какво ми е мъж след като си имам консиерж

Ива Екимова
Снимка: FiBank

Ива Екимова

Нека първо да видим каква е разликата между мъж и консиерж. На първо място е много възможно консиержът да е жена.

Защо не?

Ако е жена, има шанс да разбира обърканите ми желания много по-добре, от който и да е мъж. От друга страна, ако е мъж, още по-добре – ще е готов да удовлетвори всичките ми капризи. 

Особено ако обаждането ми е придружено със снимка, но и да не е, вярвам гласът ми ще е достатъчно убедителен. В крайна сметка, най-ценните качества на консиержа са да е любезен и отзивчив. Ето това са две от основните разлики с обикновения мъж. Значи, обикновеният мъж е любезен само когато очаква да получи нещо в замяна. Няма да навлизам в подробности. Ясно е за всички какво един обикновен мъж иска.

Да гледа мача! Ти какво си помисли? 

А на мен мачът изобщо не ми е интересен. Виж някакво първенство по ски алпийски дисциплини или най-малкото откриване на ски сезона в Банско. Друго си е. Освен това, докато той гледа мача, или по-лошо, е на ски с приятелите си, аз искам да съм другаде. Мога да си избера над 800 места по целия свят. Само не и на дивана вкъщи. Предпочитам да пристигам някъде, където и да е.

Летищата са ми едно от любимите места. Напоследък се улавям как никак не бързам да си взема багажа и да прекрача единствената врата, през която не мога да се върна обратно. Летището – сцена на толкова щастливи, емоционални и вълнуващи моменти.

А магазините! О, магазините. Само по бранд-микса на летището можеш да познаеш къде си. Париж, Лондон, Милано, Москва, Страсбург и така до 800.

Ива Екимова
Снимка: FiBank

Какво й трябва на една жена – летище и кредитна карта? Само усмивката на лицето ми, скрила лукавство, задоволство, любов и трепетно очакване, издава съдържанието на портфейла ми. Кеш? Не! Кой носи кеш в днешно време? Толкова е ретроградно. Като Меркурий и останалите му събратя през 2018-а.

Край, вече съм в играта, еволвната съм в новото приключение, което ми отваря толкова много врати. Е, и някои прозорци. Но задължително с гледка към океана или обаятелната планина. Изобщо там, където консиержът ми е направил резервация, съобразена с моите желания, изисквания, критерии и любимости. Ми така де. Твърде много време прекарах да се съобразявам с мъж, сега е ред на консиержа да се съобразява с мен. Много мило момче. И rent a car ми е наел. А всичко започва от самото летище, където вече ми е осигурен достъп до ВИП салон. Имам си студен и топъл бюфет, разнообразие от безалкохолни и алкохолни напитки, актуална международна преса - някак авторитетно изглежда в ръцете ми. Бизнес зона с връзки за PC, безплатен Wi-Fi достъп – много ми е важно. Така или иначе не слизам от телефона, а лаптопът прекарва повече време с мен, дори от мъжа ми. Душ и климатик – за Бога. Най-ценното след дълъг полет. Толкова много привилегии – безценно. Обичам привилегиите. Цял живот работя за тях, сега е време те да поработят за мен.

Как да не се отдадеш на шопинг с удоволствие. И противно на всички клишета, за мен най-вълнуващият момент е плащането. С Mastercard или с Diners Club да платя? Това за една дама винаги е голям проблем. То е едно чудене, едно колебание, едно пресмятане на проценти, които ти се връщат от направения оборот. Ох! Чак сега видях. Новата ми карта е две в едно! Кредитни карти Evolve Classic или Evolve First Lady съчетават най-доброто от Mastercard и Diners Club на едно място, а и постерминалът ме пита как предпочитам да платя. Елегантно и секси. Тъкмо като за мен.

Ива Екимова
Снимка: FiBank

И знаеш ли кое е най-хубавото? Не трябва да помня пин кодове. Преди си ги записвах в тефтер. Не особено умна постъпка от моя страна. Лимитите и банковите извлечения и без друго нямам навика да ги следя. Като изчерпя кредитнтия лимит – все някой ще се обади. Дано да е консиержът! Дали мъжът ми e да е против да ми се обаждат други мъже? Не ми се вярва това да е проблем за него. Нали и той си има Evolve. 

Аз проблеми нямам, имам си консиерж!

Пишете на Ива Екимова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти