За да влезеш под чаршафите на една жена, първо трябва да влезеш в ума ѝ

жена легло сутрин секси
Снимка: Thinkstock

Харесвам жените. Никога не съм го криел, нямам и такова намерение. Възприемам ги по-скоро като порок, от който аз самият не искам да се откажа. Същото е като да кашляш от месеци заради цигарите, но да не преставаш да пушиш. Напук. Защото имаш своето право на бунт. 

Какъв по-добър начин да се бунтуваш срещу света, от този да започнеш да се занимаваш с жени? Така си казах преди известно време и оттогава съм все във връзки. Дълги и опустошителни. Не ме бива в аферите, в свалките за една нощ. Вкарването в леглото рядко изисква кой знае какви усилия. Телата сами вършат своето. Те са свикнали с акробатиката. 

жена легло сутрин секси
Снимка: Thinkstock

Целта ми винаги е била друга. Да накарам жените си да се чувстват дами. Да им помогна това да се случи, без да очаквам нещо в замяна. Без да ги притискам излишно. Да бъда удовлетворен от техния екстаз. Да мисля за него. Сам да го предизвиквам. Да им подскажа колко е важно да се харесват в кожите си. За да бъдат харесвани. 

За мен обсебването на тялото е късият път. Човек така или иначе минава по него. Късият път е ясен, той е предвидим. Какво ли е обаче да обсебиш душата на една жена, да накараш краката ѝ да се подкосяват при мисълта за теб, без дори да си я докоснал. 

Как се постига това ли? С отдаденост, доколкото ми е известно. За да влезеш под чаршафите на една жена, първо трябва да влезеш в ума ѝ. Да откриеш всички малки къси съединения, поразявали мислите ѝ преди, и да ги поправиш. Поне да пробваш. Да ѝ харесваш недостатъците. Да ѝ приемаш лудостите. Ако имаш стратегия как да се държиш – зарежи я. Жените са непредвидими. Те действат поне три хода напред. Те са най-мощните генератори и съответно консуматори на енергия. Блондинки, брюнетки, червенокоси, всякакви – властта им принадлежи. И толкова.

жена легло сутрин секси
Снимка: Thinkstock

Неведнъж съм се замислял за разликите между мъжката и женската психология. Навярно са безброй. Мъжът е първосигнален, той е ловец, той търси, той се уповава на инстинктите си на хищник. Следва ги в преследване на плячката си и не го вълнуват подробностите. Докато жената е един сложен механизъм, в който една грешка може да предизвика срив във системата. Патил съм си и съм наясно. 

Една стъпка накриво и чупиш крак. Затова трябва да се внимава. Колкото по-повърхностно гледаш на една жена, толкова по-голям е шансът да ти сложи рога или да ти направи каквато си поиска мизерия. Понеже при тях нещата стоят малко по-иначе.

жена легло сутрин секси
Снимка: Thinkstock

Тоест – сексът никога не е само секс. Освен ако не попаднете на някое счупено момиче, което е спряло да вярва в любовта и иска да си го изкара на вас, във всякакъв смисъл. Има и такива. Тъжни момичета с размазан от плач грим, забравили какво е да ги обичат. Станали по неволя студени, за да се предпазят от поредното нараняване. С една дума – кучки. 

Друг път ще говоря на тази тема. Имам идея, но сега бързам да прегърна приятелката си и да ѝ прошепна, че всичко ще бъде наред. Имам нуждата да се огледам в очите ѝ. Те ще ми подскажат дали съм прав. Те ще ми посочат къде греша.

Прочетете още от Росен Карамфилов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти

Не просто футбол