Винаги има какво да срещнем по пътя

Катето Евро
Снимка: Бояна Захариева/ be.ink photography

Катето Евро

Ние, жените, сме нежната половина от човечеството. Без нас светът не може да съществува. Всяка Edna жена прави този свят още по-красиво място, защото на нас ни е вменено на обичаме по презумпция.

Опитът ни учи на много неща. С времето разбрах, че задължително трябва да намираме подходящия начин да изразяваме себе си. Няма човек, който да не допуска грешки. Важното е да извличаме поука от тях и уверено да продължим напред.

Не подценявам нито една минута. Никога не можеш да бъдеш сигурна в кой миг ще се случи нещото, което коренно ще преобрази живота ти. Винаги трябва да бъдем готови за ново предизвикателство, а когато ни е отредено от съдбата – и за една нова любов.

Във всяка кавга и двамата имат своята истина. Научих се да се поставям на мястото на другия, когато отстоявам позициите си. Толерантността в повечето случаи е креативна, затова егото понякога трябва да отстъпи крачка назад.

Пазаруването е прекрасно занимание, но ако не го правим с удоволствие, то губи чара си. Отдавна не купувам неща, които няма да са ми от полза. Най-хубавото на дрехите е, ако наистина могат да бъдат практични. Чувстваме ли се добре в тях, мъжете няма как да не забележат.

Провалът в дадена област е просто начин да се мотивираме да опитаме да направим нещото отново. Аз самата смятам, че „провал“ е доста силна дума, но има жени, които трябва да осъзнаят, че ние никога не можем да бъдем перфектни. За да оценим успеха, трябва да сме познали до някаква степен разочарованието.

Задавам въпроси, ако наистина се нуждая от отговори. С времето започваме да се осланяме повече на собствените си преценки и така трябва да бъде. Няма жена, която обича по един и същи начин. Любовта е разнолика и всяка от нас опознава различна част от безкрайната ѝ същност.

Не вярвайте на романите. Те изместват фокуса от собствения ви живот и често ви карат да се чувствате непълноценни. Не спирайте да четете, но превърнете сюжетите от любимите книги във вдъхновение, което да ви води в намеренията и действията.

Гримът е задължителен навън, но когато сте си вкъщи, спокойното отражение на лицето в огледалото е сигурен знак, че нещата се случват като по ноти. Пускайте си музика, тя винаги разведрява и вдига градуса на настроението.

Шофирането без цел и посока често е подходящ начин да се справяме с еднообразието. Скуката не ми е позната, но ако искам да се почувствам истински свободна, сядам зад волана и просто потеглям накъдето ми видят очите. Винаги има какво да срещнем по пътя.

Оставяйте се на желанията. Ако е възможно, споделяйте ги с мъжете. Мъжете често предпочитат инициативата да бъде наша, просто не си го признават.

Скоро идва пролетта – време за любов, за любов и още нещо, както казва моята героиня от „Оркестър без име“. Ние сме по-силната половина на човечеството, защото сме обречени на обич, не го забравяйте. Единствено любовта е силна да спаси този прекрасен свят, в който хубавото предстои да се случи.

Още от Катето Евро:

Наръчник на оптимиста

Ароматът на моето внуче

Как привличаме вниманието на мъжете

Нещата, с които мъжете привличат

Какво харесват мъжете

Как да опитомиш любимия

Пишете на Катето Евро на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти