To be or not to be БГ Барби

To be or not to be БГ Барби
Снимка: netinfo

Кали

Виждам я често да влиза в салона за красота. Гледам я - една такава засукана, висока, слаба, хубаво личицето, хубави и дрешките, пък и младичка. С две думи, отговаря на всички стандарти за желана градска жена. Не говори, но нали и това е по стандарта.

Е, не съвсем да не казва нищо. Поназнайва имената на  световни модни дизайнери (ми така де, няма гола да ходи жената).

Знае ги и ресторантите, където менюто им се чете с  Гугъл преводач, актуалните нощни клубове и фитнесите, в които не се ходи току така като измита чиния. А, да, щях да забравя, и от география отбира.

Всички туристически дестинации, за които не се тръгва от „ Св. Александър Невски” с автобус, ами онези, за които самолетният билет струва колкото среден клас кола, и тях ги знае. Гледайки я, си казвам: „Искам да приличам на нея”. Навярно е щастлива, защото е вечно усмихната.

Така ще да е, защото всеки път, когато разговаря по телефона си с някого, казва все хубави неща от сорта:“ Къде ще хапнем довечера? О, мило, много добре си изкарахме. Заминаваме вдруги ден за Карибите. И още куп подобни  неща,  свързани с по-горе изброените й интереси. Как веднъж не я чух да се оплаква.

Е, как човек да не иска да прилича на нея? После се замислям: „ Тя какво ли работи?” Ще трябва да е някоя много добре платена работа, с много дълги отпуски и с почасова ангажираност, и със сигурност доста секретна, защото за работа никога не чух да говори. Мисля, мисля и не се досещам за такава работа.

А, сетих се – таен агент или наемен убиец! Не, не може да е такава, тя е толкова фина и има толкова изящни дълги нокти, че едва ли би могла да натисне спусъка на някой „Макаров“.

Не ми се наложи дълго да се чудя с какво се занимава грацията. В едно от посещенията й в центъра за красота влезе със слънчеви очила при все, че метеорологичните условия изобщо не го налагаха. Наложи се обаче да си свали очилата, за да се погрижат за изящната й изкуствена коса.

Тогава видях, че над познатата усмивка се синее окото й, но не ирисът...така де, сещате се. Тогава ми светна какво работи. Ами тя е жена на мъжа си, и в най-добрия случай само на него! Стана ми мъчно за момичето. Но нали то си е избрало професията.

Значи, би трябвало да познава рисковете, свързани с нея. Недостатъците на този вид дейност са, че основният и водещ фактор е външният вид, има голямо текучество на работни кадри и те заменят често с доста млада.

В някои от случаите, в които си се сдобил с потомство, може да получиш  и възнаграждение за периода, до който потомството навърши 18. При тези обстоятелства, честно да си кажа,  изобщо не искам да приличам на нея!

По-добре ми е да мога да се облека сама, да се нахраня в компанията на хора, оценили не само външния ми вид, да се забавлявам и да разглеждам света със средства, цената, за които не съм аз! Харесвам да гледам небесните обекти без слънчеви очила, но най-много харесвам свободата си!

Дали пък Барби не иска да прилича на мен?

Знае ли човек? На кое му се казва щастие и на кое мазохизъм?

Още от Колонката на Кали:

Не мигай!

„Захарче“ или „свиня“?

Споделено с Кали

Никой не ни обеща, че ще е лесно

Запознай ме с твоите

Да сваля или да кача 21 грама

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти