Ще оцелее ли Брад Пит това лято и още (Плейлистът на Edna #16)

Брад Пит Плейлистът на Edna
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Ето я ежеседмичната доза нови музикални парчета и филмови трейлъри от последните 7 дни, на които ние натиснахме Play ► и заслужиха място в Плейлистa на Edna. Пуснете си ги и вие!

МУЗИКА

Отново под прожекторите

Последният албум на Мика излезе през 2019 г., но изглежда, че британецът подготвя следващ. 38-годишният музикант изпя новия си сингъл “Yo Yo” като част от своето изпълнение за финала на „Евровизия“, където беше сред водещите. Денс парчето е нетипично за звученето на Майкъл, но както той казва: „Исках да напиша песен, която може да те разплаче и накара да танцуваш едновременно“, а драматизмът си личи и във видеото с участие на балет.

Кошмари наяве

Лечението на Деми Ловато от зависимости отново се превръща в музикално вдъхновение за певицата. След албума ѝ от 2021 г. “Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over” (припомнете си тук) парчето “Skin Of My Teeth” разказва за борбата да бъде свободна и публичния интерес към нейните проблеми, който не ѝ помага. Песента беше обявена за водещ сингъл от новата ѝ музикална колекция “Holy Fvck”, която излиза на 19 август – ден преди Деми да навърши 30.

Ангелско звучене

Тази година Роби Уилямс празнува 25 години като соло изпълнител с албума “XXV”. Той ще включва любимите песни на поп звездата от изминалия четвърт век, но в симфонични версии, записани заедно с холандския оркестър Metropole. Величественото звучене на предстоящата колекция чуваме в “Angels”, която беше разпространена заедно с черно-бял клип, показващ работния процес.

КИНО

Време за изкупление

Една от последните роли на Рей Лиота гледаме в минисериала “Black Bird” като полицай и баща на Джеймс Кийн, осъден на 10 години затвор за търговия с наркотици. В замяна на свободата си той получава предложение за преместване в друг затвор, където трябва да се сприятели със серийния убиец Лари Хол, за да изкопчи информация за многото му жертви. Двамата започват сложни взаимоотношения, за които Кийн разказва в книгата „Заедно с Дявола: паднал герой, сериен убиец и опасна сделка за изкупление“. Действителната история служи за основа на шестте епизода, които започват излъчване по Apple TV+ на 8 юли, а в главната роля влиза Тарън Еджъртън.

Време за (анти)герои

Следващото голямо заглавие от филмовата вселена на DC е „Черният Адам“, който идва през октомври. Дуейн Джонсън е в ролята на роб от Древен Египет, който се преражда в бог, но бива затворен. Когато хиляди години по-късно е освободен от гробницата си, той започва да раздава правосъдие по света, превръщайки се в антигерой. В екшън приключението ще видим ощe Пиърс Броснан като д-р Фейт, който също разполага с магически сили, за да се бори с престъпността.

Екшънът на лятото

След „Изгубения град“ тази година ще видим още веднъж Брад Пит и Сандра Бълок заедно на екран. В “Bullet Train” той е Лейдибъг – наемен убиец, изпратен в Токио, а тя – Мария Бийтъл, която му дава инструкции по телефона. Докато Лейдибъг смята да следва указанията, за разлика от предишни случаи, излезли извън релси, традицията е напът да се повтори, когато на неговия влак се возят още наемници от цял свят, чиито мисии се преплитат. Ще останат ли оцелели до последната спирка на влака стрела, движещ се през Токио, ще разберем през август заедно с Арън Тейлър-Джонсън, Майкъл Шанън, Джоуи Кинг, Зази Бийц и др.

ОЩЕ

На косъм от смъртта

След спиращото дъха летене с Том Круз (от височина и смях – припомнете си тук) Джеймс Кордън има още едно забавно видео за шоуто си. Този път скечът включва комика като пилот в „Топ Гън“, който пие чай, когато чуе за „на три часа̀“, и е напълнил парашутите с бисквити. Отдъхваме си, като се сетим, че не участва наистина в „Топ Гън: Маверик“, който се убедихме, че е страшно добър и дори обмисляме да гледаме още веднъж, докато все още е в кината!

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти