Само жена може да промени един мъж по този начин

мъже ерген мъж
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Когато един мъж се обвърже, то в главата му винаги има един глас, който не спира да му напомня, че това може би е най-голямата грешка, която прави. Този глас има своя, в повечето случаи необяснима логика за мотивите, които използва. Те в повечето случаи са от това, че ще трябва да обръщаш повече внимание на някой друг, вместо на себе си, от това, че няма връзка, която да не поставя мъжа в подчинено положение, и в крайна смета, за да има мир, той следва да се промени изцяло – навиците, вкуса, ежедневието, мислите и мечтите си. Казано накратко – да се промени изцяло. А както много добре знаете, няма мъж който да не се харесва такъв, какъвто си е. Ето защо най-страшното, което си мислят мъжете, е, че ще се променят и няма да бъдат същите тези пичове, които са били досега.

Едно със сигурност е вярно – след като се обвържат, мъжете със сигурност няма да останат същите пичове – те ще станат още по-готини. Няма случай, в който те да не са се облагородили заради по-близкото общуване с по-елегантната, по-учтивата и по-миролюбива част на човечеството.

мъже ерген мъж
Снимка: iStock

Немалко мъжете мислят, че като закъсняват за срещата са някак си по-важни. След като се обвържат обаче и бъдат от другата страна на чакащия, разбират, че по този начин единствено биха напрегнали допълнително другите в и без това изнервеното за всички ежедневие. В крайна сметка никой не обича да чака, нали? След като се обвържат мъжете, започват да подреждат времето си така, че да бъдат коректни към другите, както очакват и подобното отношения към самите тях, разбира се.

След като се обвържат, мъжете разбират истинския смисъл на комплиментите и започват да ги правят гордо, откровено и колкото се може по-често. Защото разбират, че това е нещо задължително.

Прическа, облекло, обувки, маниери сякаш изведнъж за тях придобиват смисъл и започват да ги виждат и оценяват. А не както преди – със смущение и изчервяване от устата им да излиза всяко едно ласкателство. Все пак да и да не забравяме, че жените никога не спират да се стараят да изглеждат добре и да правят добро впечатление. Да, това само по себе си не бива да бъде подминавано без една доба дума.

Със сигурност мъжете започват и да разбират, че има и по-интересни неща от тях самите и се научават да се интересуват от другите. Това пък ги превръща от същества, които водят неспирни монолози, в чудесни слушатели и прекрасна компания. Все пак да бъдеш добър слушател е не по-малко важно от това да разказваш пленителни и обаятелни истории.

мъже ерген мъж
Снимка: iStock

Нещо изключително важно, което мъжете правят след като се обвържат – започват да подбират дрехите си така, че да изглеждат стилно, модерно и спретнато. Край вече на безумната им мода в стил „стар ерген“. Разбират, че с облеклото обаче компромис не може и започват да показват класата, която им подобава.

Не се съмнявайте също, че мъжете започват и да избират внимателно местата, където ще се срещат с дамите. Баровете и дискотеките са чудесно място, в което да се запознаете случайно с някого или да прекарвате време с утвърдената си вече половинка. Но след като се обвържат, мъжете се насочват към тихи и уютни места, където могат да обърнат необходимото внимание на половинката си.

Е, нима има нещо лошо в това жените да променят мъжете? Не мисля.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти