Приключението да обичаш зодия Близнаци

любов връзка двойка есен сутрин кафе
Снимка: iStock

Да обичаш зодия Близнаци понякога се оказва цяло приключение! Тъй като аз имам тоя късмет, реших да споделя с вас някои свои наблюдения. Тази статия би могла да бъде възприемана като кратък наръчник как трябва и не трябва да постъпвате със своята половинка, по случайност оказала се представител на най-многоликата зодия, която може да съществува изобщо.

О, да – Близнаците – били те жени или мъже – имат безброй лица. Пригответе се за сблъсъци с поне две от тях всеки ден. Кого заблуждавам всъщност? Де да бяха две! Много повече са. Фазите на Близнака са си проява на чиста шизофрения, в която обаче има известен чар. Ако проявите необходимата наблюдателност, лесно ще откроите основните им настроения.

жена красота усмивка щастие
Снимка: iStock

1. Еуфоричен близнак – най-готиният от всички – не спира да говори, хиперактивен, нон стоп усмихнат, нежен и отдаващ, прекрасна е тая фаза, стига да траеше малко по-дълго. Тъкмо да си помислиш, че всичко е наред и идва... номер две:

жена момиче ядосана яд
Снимка: iStock

2. Ядосан близнак – той може да се появи от нищото или пък без вие изобщо да си дадете сметка, че сам сте предизвикали това цунами, това земетресение, тая масирана атака, която обикновено рухва върху вас като планински масив, но пък има и добра новина – отшумява бързо и мястото ѝ заема... номер три:

жена прозорец тъга замислена
Снимка: iStock

3. Замислен близнак – като същински философ, той просто замълчава и се вглъбява в себе си. Погледът му се променя, става леко неясен, мълчанието му може да продължи с часове и е много важно, подчертавам много важно да не го питате какво му е, да не задавате каквито и да било въпроси (това ми беше най-трудно, защото Скорпионите пък все човъркат и все искат да разберат първи какъв е проблемът и като едни същински магьосници да го разрешат още на мига). Е, не става така, когато дойде замисленият Близнак. Разпитването не върши работа. Дори напротив – само влошава нещата. Ако прекалено много дуднете на главата на замисления Близнак (както имах неблагоразумието да правя аз, докато си дам сметка, че е грешка) – то по всяка вероятност до няколко минути ще съжалявате. Току-що събудихте номер четири.

жена тъга
Снимка: Thinkstock

4. Тъжен близнак – като ви погледне в очите и ще ви се скъса сърцето, казвам го съвсем извън клишето. Той е едно кълбо от емоции, една амфора, пълна с тъга, една чувстваща, разголена срещу ви душа, която всеки момент може да прокърви. Близнаците по начало за ужасно чувствителни, тях ги водят напред емоциите, а не разумът. Натъжат ли се, става направо страшно. Тук рецептата е същата като в предната точка – тишина. Оставете ги намира. Нека си го изживеят. Етапът си е техен, ако ще и да се е родил в главите им – оставете го там да си отмине. Знам колко ще ви бъде трудно да останете безразлични, когато видите как плачат неутешимо и ви уверяват, че е без причина, но повярвайте ми – друг начин няма, освен да си затраете. Скоро ще се завърне еуфоричният Близнак и нещата ще си дойдат на мястото.

И така до другия път, когато колелото отново се завърти. Важно е едно: да не спирате да ги обичате. Любовта побеждава всичко. А любовта с Близнак е минимум двойно по-разтърсваща, знаете. Като за капак – никога не ви е скучно, защото живеете с няколко човека едновременно. Същински рай! Ай, ай, ай! Айде, чао, мили мои – трябва да обърна внимание на любимата си Близначка! Те без внимание не могат да живеят. Това май пропуснах да го отбележа. Е, вече го научихте! Аз изчезвам – вие сте на ход!

есен любов двойка
Снимка: iStock

Още от автора:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти