От първо лице: 5 безумни женски свалки

жена
Снимка: iStock

Александър Петров

Ще започна от там, че аз никога не съм бил сваляч. Нещо повече – един единствен път в живота си съм заговарял момиче с такава цел и знаете ли какво се оказа? Била добра приятелка на моята бивша. Тогава двете с придружителката й се посмяха на мой гръб и от този момент съвсем нямам смелост да предприемам подобни действия. За щастие сега няма и причина да го правя.

До много скоро мен също никога не бяха ме сваляли. Замислете се колко труден любовен живот съм имал, след като нито аз съм активен в тъй наречените „зарибявки“, нито пък съм чак толкова як, за да ме ухажват мен. Това до известна степен се промени, когато започнаха да ме показват малко по-често по телевизията. Без да подозира, Гала отключи вратата, която държеше шантавите далеч от мен и направи така, че животът ми да се обогати с цели пет безумни свалки от страна на момичета, които ще помня цял живот. Мерси, шефке!

двойка среща
Снимка: iStock

СВАЛКА 1

Това се случи по време на един от малкото пъти, в които бях на дискотека. Компанията ми се състоеше от около 8 души. Към 2:36 ч. забелязах, че към масата ни целеустремено се приближава момиче – симпатично, прилично облечено и чувствително поклащащо се. Изненадах се, когато дойде при мен и се залепи за ухото ми. Това, което ми прошепна, звучеше така:

„Имаш нужда от логопед!“

"Как пък разбра, че имам нужда от логопед, като и една дума не сме си разменили?!"

"Гледам те в „На кафе“… Имаш проблеми със, „с“, „ш“ и „ч“… Ама, споко, ще те оправя!"

"Как така ще ме оправиш?"

"Аз съм логопед!"

двойка среща
Снимка: iStock

СВАЛКА 2

Отново в нощно заведение, този път обаче бяхме само двама. По едно време при нас дойдоха две момичета и ни заговориха. Не можех да повярвам, че жените са способни на такива геройства! Цяло геройство беше и че тази, която директно се окачи на врата ми, успяваше да си стои на краката. А начинът, по който искаше да ме впечатли… все едно беше чела книгата „Как със сигурност НЕ трябва да сваляте Александър“ и беше решила да изпълни всичко точка по точка – първо опита да си завре езика в устата ми без никакви предварителни индикации за това, след което изрева в ухото ми:

„Искам да ме ч*каш!“

Айдеее… стана тя! Първоначално опитах да съм учтив и й казах, че нямам интерес. Тя се възмути и загрубя:

"Няма да ме ч*каш, така ли? Личи си, че работиш в женско предаване. Гей!"

Ужасно… Ама, имайте мярка малко, значи... Аз да не съм само някакъв инструмент за невъобразими сексуални удоволствия…

двойка среща
Снимка: iStock

СВАЛКА 3

Тук алкохол не е замесен, но пък случката е доказателство, че телевизията е средище на всякакви индивиди! Имаме заведение в сградата на работа, където бях отишъл да си взема храна. Влизайки в него, видях, че на една от масите е седнало момиче, стажантка от друг отдел, с която си бяхме казвали „здрасти“ по коридорите не повече от два пъти. Поздравихме се отново, тя ми се усмихна вежливо, аз пък от своя страна, след като си взех храната, отидох да обядвам на работното си място. Десет минути по-късно въпросното момиче нахлу в редакцията, намери ме с поглед и ми се скара пред всички:

„Защо не седна до мен долу?! Не съм ти приятна ли?!“

Няма да ви разказвам как ми се подиграваха после колегите и как никой не ми повярва, че това беше първият ми разговор с девойката. Определено грешна тактика от нейна страна… За моя радост не се задържа дълго в телевизора!

първа среща
Снимка: iStock

СВАЛКА 4

Тази е прясна, прясна! Случи се на плажа, бяхме няколко момчета, пиехме газиран сок от хмел и си говорехме. Разбира се, отдавна бяхме сканирали двете момичета без горници, които се бяха изпънали на пет метра от нас. Явно и те бяха забелязали нещо, защото започнаха да се суетят. В един момент едната изчезна и след малко се върна с бутилка мента. Приближи се към нас, в частност към мен, и ме помоли да й помогна с отварянето на бутилката. Разбира се, когато момиче по монокини те помоли да отвориш бутилка с алкохол, е трудно да откажеш. Трудно е и да я отвориш, но аз все пак успях. Девойката ми благодари, взе си ментичката и тръгна към приятелката си, но след няколко крачки се обърна и ми каза:

„… и да поздравиш Гала!“

Ако трябваше всеки път да предавам на Гала всички поздрави, които хората й пращат чрез мен, съм сигурен, че в един момент тя щеше да ми блокира номера!

двойка среща
Снимка: iStock

СВАЛКА 5

Няма как подобна изповед да мине без случка в супермаркета. Докато си вадех парите, за да платя покупките, с периферното зрение видях, че момичето на касата, което между другото беше със сериозни плюсове, иска да каже нещо, но се чуди как точно да го направи. Накрая изплю камъчето:

"Мислих си за Вас тези дни…"

"Така ли, какво?"

"Защо Гала така Ви се кара постоянно? Вие сте толкова готин!"

Стана ми странно не за друго, а защото абсолютно същото изречение бях чул наскоро от баба ми! Хора, разберете, това между мен и Гала не е истински конфликт! Да видите зад кадър как ми се кара…


Е, момичета, видяхте, че не само мъжете са царе на нелепите свалки, макар че някои от тези тук са наистина безценни! Сега ме последвайте в Инстаграм (alexdimpetrov) и ми кажете как подхождате вие, когато сваляте мъже.

Може да ми пишете и на имейл petrov.edinbg@gmail.com

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти