Жените разказват за най-безумните свалки от страна на мъжете

двойка
Снимка: Thinkstock

Александър Петров

В момента, в който момче заговори непознато момиче, дамата от минимум пет минути вече знае какви са мераците към нея. И ако не е предразположена да бъде „свалена“, каузата е загубена. Нали се сещате, че нея вероятно постоянно я заговарят разни типове с банални и заучени фрази? 

Именно затова мъжете стават все по-екстравагантни в започването на разговор и вечното до скоро „Нека те почерпя едно питие…“ вече е отживелица. Аз никога не съм бил сваляч, защото съм задръстен, но все пак няма да забравя един случай – с момичето излязохме на първа среща и незнайно защо я заведох да ядем шкембе чорба. Когато дойде ред да си слагаме подправките, леко смутен й казах: 

„Само не си слагай чесън, защото след малко смятам да те целуна“

Това беше отдавна, разбира се. А как свалят мъжете в днешно време и докъде са готови да стигнат в желанието си да „забият“ нещо, попитах обкръжаващите ме жени – ето кои са най-странните свалки, които те са изпитали на свой гръб. 

Мирела, 30
Това не е най-странното, което ми се е случвало, но е пример колко може да сте жалки понякога мъжете и държа да го напишеш, за да се види!

Снимка: netinfo

Същото беше написал и на още три мои приятелки.

Публикувах възмущението на Мирела, само че аз пък съм очарован от младежа! Защо не се възхитите на постоянството му? Момчето от горе-долу 9 месеца я ухажва и не може да продължи напред. Кажи-речи една бременност е изкарал, надявайки се. Но Мирела явно няма чувства…

Соня, 27
Най-гнусната свалка, която са ми причинявали, беше в Инстаграм. Някакъв ми се включи със следната констатация:

„imash mnogo yaki kraka bih gi oblizal“

Аз, естествено, не отговорих. Той обаче ми писа отново след няколко дена, може би очакваше да го съжаля:

„6te mi sbudne6 me4tata ako mi dadesh da ti oblija hodilata“

Явно, че фетишът с краката е широко разпространен, защото други две дами, които разпитвах за опита им с мъжките свалки, също ми разказаха истории с лайтмотив – стъпала. Ужасно. 

двойка
Снимка: Thinkstock

Виктория, 32
Бях на бар с две приятелки. Между другото, не знам защо, но ако около мен има 100 нормални мъже и един откачен, откаченият винаги е абониран за моя милост. Та, стоим си трите и се приближава един рошав младеж. Разбира се, веднага се насочи към мен. Надвеси се над главата ми и директно започна с:
- Кой номер обувки носиш? 
- Защо се интересуваш?
- Защото може да си моята Пепеляшка, а аз нося вълшебната обувка и искам да разбера дали ще ти стане..

-И кой номер ти е обувката, принце?
- 38.
- Е, жалко, аз съм 37...

Странното беше, че всъщност наистина нося 38 номер. Сега, като се замисля… дали не изтървах перфектния мъж…

двойка
Снимка: Thinkstock

Йоана, 35
Най-странното заговаряне от мъж беше веднъж, когато пътувах в самолета. До мен не стоеше никой. По едно време един господин се приближи плахо и ме попита дали може да ми снима обувките. Първоначално реших, че иска да купи на жена си същите, като моите, затова му разреших. След малко обаче се върна със следното предложение: 

„Ще ти дам 50 евро, ако ми разрешиш да ти целуна обувките“

Не знам как съм го изгледала, но едва довършил изречението си, се обърна и изчезна. Слава Богу!

Елена, 24
Държа да отбележа, че тази сексуална закана беше от футболист на Левски. Писа ми СМС:

„Ще те карам да виеш от кеф като линейка!“

жена
Снимка: Thinkstock

Рени, 22
В Тиндър съм имала две надминаващи очакванията ми заговаряници от мъже. Не знам от къде им идват подобни идеи, може би ги гледат отнякъде, но единият ми се включи с:
- Айде!
- Какво айде?
- Тоя х*й няма сам да се смуче!

Другият беше по-възпитан:

- Диванът ти дърпа ли се? Щото аз не.

Александра, 24
Един много настоятелен колега ме беше харесал. Проблемът ми с него обаче беше, че е леко… не много тактичен. Въпреки категоричните резачки, които му прилагах, той не спираше. Опитваше се да е мил, обаче знаех, че не е точно такъв, защото съм го виждала в компанията на други колеги, а и бях чувала различни неща за него. Най-накрая вероятно му омръзна да не му връзвам. Една сутрин дойде до бюрото ми, надигна си блузата, потупа си шкембето, извади си мъха от пъпа и ми го връчи.
 
Сигурен съм, че и вие имате подобни истории. Ако решите да споделите, знаете…

Изпращайте ми своите мнения, съвети и смахнати истории на имейл petrov.edinbg@gmail.com, както и в Инстаграм @alexdimpetrov

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти