Обувките за пролетта – многоцветни, интересни, забележими

обувки
Снимка: Jason Wu, Loewe, Prada, Kate Spade

Биляна Божилова

Едно от първите неща, които правим през пролетта, е да захвърлим ботушите и да обуем пролетни обувки. Пролет 2020 обаче не е на същото мнение. Не заради времето, а защото големите дизайнери са решили да удължат сезона на ботушите.

Всички модели ботуши може да продължите да носите и през пролетта, стига да не са прекалено топли и да ви създават дискомфорт. И все пак, чизмите са абсолютен хегемон, особено комбинирани с къси панталонки, мини рокли и поли.

Възродените модели от миналото този сезон са мокасини, но на ток, обувки тип Mary Jane на тънък висок ток и обувки с триъгълен ток. Обувките на флатформа също се включват към ретро попаденията.

Почитателките на спортната мода имат повод за тържествуване – многоцветните сникърси и високите маратонки тип чорап са задължителни за пролетта.

Панделки и каишки тип синджир са хит при декорациите, а точките лидер сред принтовете. Плетените обувки и ботуши са сериозен конкурент на кожените.

Този път едноличен лидер сред цветовете няма. Модерни са пастелни, неонови, металически и всички останали цветове. По-скоро многоцветните обувки са тренд, който заслужава внимание.

Шопингът за нови пролетни обувки стартира в нашата галерия >>>

игра
Снимка: Edna.bg

Прочетете още от Биляна Божилова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти