Колко струват жените: Ценоразпис

двойка секс секси
Снимка: Istock

Тодор Капитанов

Припомняме ви една от най-добрите статии в Edna.bg за месец август 2015-а. В пълна сила - актуална и към настоящия момент (бел. ред.)

Вярвам, че всичко в този живот се заплаща. Да бъдеш с жена - също. Много е лесно на мъжете да си платят, за да бъдат с някоя.

Но могат ли да накарат и жените да поискат да бъдат някой от  тях срещу определена сума?

Отговорът е категоричен – да, може. Жените са лесно подкупни и с минимални средства можеш да постигнеш максимум резултатност при пазарене с тях.

Всъщност, ако трябва да съм честен, мъжете могат да накарат всяка една жена да бъде с тях, без дори да се налага да плащат и една стотинка. 

Ако приемем, че жените са стока, вижте този ценоразпис, от който ще разберете какво и колко точно трябва инвестират мъжете, за да могат да придобият жената без пари.

Време

Нищо няма да наруши ежедневието на мъжа, ако прекарва повече време с жената по начин, който ще се хареса на нея. Да, никой мъж не обича да прави женски работи. Но пък жените всъщност и не очакват мъжете да правят каквото и да е от тези неща, а просто да бъдат до тях. На жената трябва да се отделя време, особено когато тя помоли за това. 

Цена: 0.00 лв.

Разговори

Говоренето с жената е задължително, но също така и нейното изслушване. Дайте ѝ възможност да споделя с вас тревоги и радости, дори и да ги считате за отегчителни женски приказки. За жените тези неща са важни. Изслушвайте ги. Дамите трудно се доверяват, а щом са избрали да споделят лични истории с вас, значи сте специални за тях и трябва да уважавате това.

Цена: 0.00 лв.

чай любов двойка
Снимка: Istock

Комплименти

Коя жена не обича да чува красиви думи по отношение на себе си? За кого пестите комплиментите си, момчета? Не ги пестете, моля ви! Ако ви впечатли нещо в жената, то моментално ѝ го кажете с ентусиазъм. Без значение за какво. Приемат се всякакви комплименти - за дрехи, обувки, бижута, грим,  усмивка, поведениe, планове, минало, бъдеще, настояще... за всичко. Жените очакват това от мъжете и не е лошо господата да развържат малко срамежливите си езици.

Цена: 0.00 лв.

Любов

С любов правете всичко за жената! С любов правете всичко за другите! С любов правете всичко за себе си! С любов правете любов! Джон Ленън го е казал най-добре: „Всичко, от което се нуждаем, е любов”. Знайте, че жените се нуждаят от много, много любов. Те са алчни за любов. Дайте им я, защото любовта за тях е смисълът на живота и е много вероятно да са прави в преценката си.

Цена: 0.00 лв.

лято любов двойка
Снимка: Istock

Цветя

Ако искате да направите наистина скъп подарък на жена, то трябва да се спрете на цветето. Нищо не може да се сравни с жеста, който мъжът прави, поднасяйки цвете на някоя жена. Цветето стана доста подценяван подарък последно време, но това го прави още по-специален. Жените знаят истинската му стойност. Никога не пропускайте възможността да подарите цвете. Ако пък успеете да го откраднете от някоя градина, ще му придадете още по-голяма емоционална стойност.

Цена: 0.00 лв.

Прегръдки с целувки

Жените харесват мъжете да бъдат сърдечни с тях. Има ли по-сърдечен жест от прегръдката и целувката? Не мисля. Не се стеснявайте да правите смели крачки към подобно физическо сближаване. Ако жената счита, че нарушавате личното ѝ пространство, тя ще ви предупреди, без да ви обвинява за това. Каквато и да бъде нейната реакция обаче, тя ще се почувства поласкана. Дерзайте!

Цена: 0.00 лв

двойка
Снимка: Istock

Секс

Мъжете трябва да правят секс! Много секс. Бурен секс. Страстен секс. Само тогава изброените по-горе неща имат значение за жените.

Цена: 0.00 лв.

Накрая общата сума, която мъжете трябва да платят, за да накарат една жена да бъде с тях, се равнява точно на 0.00 лв. Да, без пари. Не всеки мъж обаче може да си позволи да не плаща на жените, защото това изисква неимоверни усилия, изключително голямо търпение, силна воля и железен характер.

Все мъжки качества, които жените търсят в човека, преди да му се отдадат. Защото истинските жени ценят отделеното за тях време за разговори, комплиментите, придружени с цветя, целувките и прегръдките. И всичко това да е направено с много, много любов, нали?

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти