Декорация на дома – висш пилотаж на индивидуалния стил

Декорация на дома – висш пилотаж на индивидуалния стил
Снимка: ATG design, декорация от elegantliving.bg

Ивета Попова

Характерът на дома са акцентите и всички ще се съгласим, че малките детайли могат да преобърнат усещането за пространствата. Именно затова декорацията на апартамента не е за подценяване и е изключително важно да се отдаде нужното внимание на този, в много случай, безспирен процес.

Някои от вас веднага ще си признаят, че не ги бива в декорацията, но с добавяне на правилните акценти може да подобрите значително интериора и да поставите вашия личен стил на следващо ниво. А еклектичен микс от елементи в пространството, може да бъде заявка за модерен и елегантен вкус.

f
Снимка: ATG design, декорация от elegantliving.bg

Вече отредихме важно място за осветлението във визуалния почерк на дома, както и за стените като безспорен акцент. Сега обръщаме поглед към уникалните обекти, които имат силата да отключат живота в едно помещение по неочакван начин.

Двойна доза стил

Подход, който ние ви съветваме да предпочетете и показва цялостна визия, е на първо място да изберете отличителни мебели, които след това да допълните с подходящ акцент. Това гарантира двойна доза стил и същевременно ще ви позволи да приложите персонален прочит.

f
Снимка: ATG design, декорация от elegantliving.bg

Грабващ вниманието елемент

Дързък и модерен, този подход не е за всеки дом – вмъкването на декоративен елемент, който моментално да грабне вниманието и да бъде тема на разговор, е запомнящ се трик. Любим бранд Seletti определено пасва в този ред на мисли и често го използваме в наши интериори, когато търсим силен акцент.

f
Снимка: ATG design, декорация от elegantliving.bg

За екстравагантни и смели личности подборът на предмет, видимо извън контекста на пространството, е много готин начин да се разчупи изчистен и минималистичен на пръв поглед стил. Това добавя съвременна нотка дори и в класическо обзавеждане.

f
Снимка: ATG design, декорация от elegantliving.bg

Декорацията с иконични обекти е висш пилотаж. За някои това може да бъде личен бонус и ключ към установяване на собствен стил в декора, но за други може да се окаже грешна стъпка встрани от иначе красивия интериор. Прилагането на акценти следва да бъде в посока създаване на тръпка чрез декоративни елементи и устрем към модно преживяване в елегантния дом.

Aко не се чувствате достатъчно смели и сигурни в подпора на „правилната“ декорация, то съветът ни е да действате на сигурно – доверете се на специалист, който да ви навигира, следвайки вашата визуална естетика. Така ще създадете пространство за рафиниран избор от вкусове, пасващи на дома ви.

Още от Ивета Попова:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти