Да си любовница е призвание...

Да си любовница е призвание...
Снимка: Thinkstock

Тодор Капитанов

Често ми задават въпроса какво търсят мъжете в една жена.

Отговорът не е лесен, защото никога никой не уточнява за какво ще бъде „използвана” тази жена – за съжителство, за секс, за приятелство или за трите неща едновременно.

Иначе отговорът е ясен - мъжете търся красота, интелект и благ характер, които в съчетание са перфектната комбинация.

Хубавото е, че немалко мъже намират тези качества при жените, като след това са готови да обичат „докато смъртта ги раздели” и да правят всичко, с което биха направили дамите щастливи.

Нека бъдем откровени- практиката е показала, че колкото и да издигаш на пиедестал една жена, при доста мъже идва момент, когато незнайно от къде се появява друга, която толкова сериозно обърква схемите на далия обет за обич и вярност, че появилата се жена може да бъде титолувана като „любовница”.

Да „любовница” е титла за една жена. Със сигурност поне през очите на мъжете, които гледат по-добронамерено на подобни взаимоотношения, отколкото жените, особено ако са странични наблюдатели.

Мисля си, че ако бях жена, много щеше да ми се иска да бъда нечия любовница. И как да нямам подобно желание? Една жена, за да не иска да бъде нечия любовница, или изневерява с няколко мъже едновременно, или просто е много щастлива да угажда, да чисти, да готви и да прибира чорапите от земята на вечно недоволно, претенциозно и нагло същество, наречено съпруг. Е, останаха ли такива жени все още?

Снимка: Thinkstock

В никакъв случай не казвам, че бих подкрепил идеята някоя жена да ми изневери. Просто съм безкрайно откровен в мислите, които споделям с вас. Наистина не мога да си обясня как е възможно да съществуват жени, който все още не са били нечии любовници?

Нима е за подценяване фактът, че ако жената се отдава тайно на друг мъж, тя ще се радва само на позитивите от тези греховни според традицията взаимоотношения? Нито ще има ангажимент да поддържа домакинство и изобщо битовизмите ще бъдат последна грижа. А кой не мечтае за момента, в който ще успее да пребори битието, което в ежендевието остава все така непробиваемо?

Снимка: Thinkstock

Освен всичко друго, да бъдеш титулована като любовница, означава, че си желана, оценена и вероятно обичана. По мои наблюдения, това са трите цели на жените в този живот.

Следователно, ако сте нечия любовница, то може да сбъднете мечтата си няколко пъти. Колко на брой зависи от вас и от контрола, който имате над съвестта си.  На всичкото отгоре ще бъдете постоянно в добро настроение, с прекрасен сексуален живот и никога няма да ви бъде скучно.

Снимка: Thinkstock

Ех, любовница да си в този живот! Колко е лесно да промениш сивото си ежедневие. Единственото, което се изисква, е да бъдеш достатъчно смела, че да пожелаеш още един мъж повече.  И по-важното – да разбереш, че няма никакви проблеми да го имаш.

Все пак нека всички изброени позитиви да останат само във фантазията ви.

Снимка: Thinkstock

Моля ви, не реализирайте мечтата си да бъдете любовница на някого. Опасно е, защото това наранява. В повечето случай болката е до края на живота.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти