Без очила и бръчки само с тази 20-минутна практика дневно

Възможно е да свалите напрежението от дългото взиране в компютър, книга или друго след или по време на работния ден.

Тази серия с упражнения за очи от йога и Норбеков ще ви помогнат да добиете добро самочувствие, настроение и зрение. Освен това ще загладят фините бръчици около очите ви или просто няма да им позволят да се появят.

Веднага след изпълнението ще усетите промяната. Погледът ви ще стане сияен, свеж, отпочинал и блестящ. Със сигурност ще премахнете умората, а упражненията ще ви разсеят и успокоят. Ще развият концентрацията ви и ще ви помогнат да се доближите до медитативно състояние.

Програмата включва и релаксация за финал + положителни утвърждения. Правете я веднъж дневно за мигновен ефект или поне 2-3 пъти седмично за дълготраен.

Тя ще свали налягането и напрежението в очите, но избягвайте взирането в зоната на носа и междувеждието при глаукома, скорошна операция на перде или друга хирургическа очна интервенция. Внимавайте също да не пренапрегнете очите! Мигайте, когато ви се мига.

И не на последно място - усмихвайте се по време на практиката и мислете за положителния резултат, който искате да постигнете.

 

Пишете на Светла Иванова на edna@netinfo.bg.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти