Ако тя не прави тези неща, зарежи я светкавично

Ако тя не прави тези неща, зарежи я светкавично
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Всички знаем, че когато сме направили компромис с каквото и да било, винаги след това сме съжалявали. Без значение дали става въпрос за избор на обикновена покупка, или за вземане на стратегическо решение относно наши действия. Най-много обаче човек си пати, когато направи компромис с избора на спътник в живота. Убеден съм, че всички вие, започвайки връзка с когото и да било, ако е имало дори и малко нещо, което да ви съмнява в него и сте го пренебрегвали по някакъв начин, след това е ставало център на вашия свят и основна причина за прекратяване на отношенията.

От погрешни решения са страдали както жените, така и мъжете. Понеже в предния ми текст споделих кои са според мен нещата, с които жените не трябва да правят компромиси, то сега е ред да поговорим кои са нещата, заради които си струва да бъдат зарязани жените.

д
Снимка: iStock

Едва ли има съмнение, че на първо място е умението да прелъстява мъжа и да бъде сексуално активна. Не е ли такава, бъдете сигурни, че и вие ще се превърнете в полов „двойкаджия“. Така че зарежете я светкавично, ако тя не е сексуално активна и по никакъв начин не демонстрира влечение към вас. Няма да се впускам в подробности за важността на тази нужда при мъжете.  Никой мъж не заслужава да бъде лишаван от секс в каквато и да е ситуация. Пък и благоразположението на жената в това отношение винаги бива възнаградено – както на момента, така и занапред.

д
Снимка: iStock

На второ място, разбира се, това е умението ѝ да готви. Но не просто тя да може да приготви нещо посредствено, а да знае как да приготви великолепно ястие. Ако тя не знае няколко такива рецепти, то си заслужава да бъде зарязана светкавично. В противен случай както стомахът ви, така и душата ви няма да намерят покой. Не става въпрос да превърнем жената в една частна готвачка, която да ни е на разположение като в ресторант, който работи нонстоп само за нас, а за умението на жената да примамва мъжа да стои в дома и да не иска да мърда оттам.

д
Снимка: iStock

Ако за вас жената не представлява естетическа наслада, то също трябва да я зарежете светкавично. Ако вие на харесвате жената до вас, то наистина всичко с нея ще бъде мъчение за вас. Не правете компромиси с това, защото ще съжалявате със сигурност. Следва да направя следното уточнение: не става въпрос да изисквате жената да бъде като супермодел, а просто да тя да полага грижи за визията си. Както вие, така и жената иска от себе си да бъде красива. Задължително тя трябва да се стреми към това.

Със сигурност не трябва да се прави компромис и когато жената не умее да бъде ваш приятел. Ако тя успее да стане и приятел с мъжа си, той със сигурност ще отделя цялото си време и внимание за вас. Защото в живота на мъжа има приятели, близки приятели, най-добри приятели и място само за една единствена приятелка. Ако това не сте вие, то какъв е смисълът да бъдете всичко останало?

д
Снимка: iStock

Оставя ли дейностите ви неоценени и по никакъв начин не се възхищава на нещата, които умеете и правите, то трябва да я зарежете светкавично. Защото всичко мъжки дейности заслужават аплодисменти.

Още от Тодор Капитанов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти