Ако той не прави тези неща, зарежи го светкавично

Ако той не прави тези неща, зарежи го светкавично
Снимка: iStock

Тодор Капитанов

Добре знаете, че малките детайли правят нещата наистина да бъдат прекрасни. Същото важи и за отношенията между хората, без значение дали става въпрос за обвързаност между мъж и жена, или просто за приятелство, колегиалност и обикновено познанство. Към всички тези формати е добре да подхождаме с деликатност, старание и много внимание, за да бъдем тези, които задават този дружелюбен тон, който останалите да следват.

Бъдете сигурни, че всяка жена заслужава да бъде обгрижвана с внимание от хората, с които е заобиколена и най-вече от мъжа до нея. Невинаги обаче може да случите човек, с когото да прекарвате времето си както заслужавате.

Предлагам ви няколко интересни подробности в действията на мъжете, които всяка от вас може лесно да забележи. Вгледайте се добре в него и да обърне внимание дали той прави тези неща? Ако да, то просто не го изпускайте, ако ли пък не – зарежете го светкавично.

g
Снимка: iStock

Да казва често „Обичам те". Това всъщност е изключително простичко и същевременно адски силно послание. Този, който усеща любов в сърцето си, със сигурност осъзнава важността милите думи да се изричат на глас и никога няма да пропусне да го каже.

Да уважава майка си. Ако в отношенията с майка си той проявява уважение и полага необходимата грижа за нея, то бъдете сигурни, че подобно отношение ще има както към самите вас, така и към вашите родители и близки.

g
Снимка: iStock

Да не спира да флиртува с вас. Флиртът е знак, че той все още е луд по вас и прави всичко възможно да бъде в компанията ви. Намигванията, подсвирквания, неприличните погледи,  коментари и предложения са солта и пипера на едни взаимоотношения. Провокирайте ги.

Да те поставя винаги на първо място преди другите, включително пред себе си. Ако той не мисли за вас като за пръв приоритет, значи всичко друго може да е по-важно от вас. Изобщо май е все едно дали си на второ място, или на последно, при положение че не си най-отпред.

g
Снимка: iStock

Да успява да превърне в забавление досадните задачи. Не става въпрос за някакво извънредно чувство за хумор, с което да бъдат заглушавани убийствено скучните дейности. Нито пък за това някой да се държи като развеселен идиот, с цел да предизвиква бурен смях, когато ти е досадно. Просто е достатъчно той да бъде достатъчно креативен, че да превърне приятно изживяване досадните задачи или просто те да се превърнат в леснопреодолимо препятствие към една по-голяма и за двама ви цел.

Да те окуражава да преследваш мечтите си. За съжаление тъжната истина е, че повечето жени спират да мечтаят с времето, задръстени от работа, бит, проблеми и най-вече, защото насочват цялото си внимание към грижа за някой друг. Ето защото той не само трябва да те провокира да мечтаеш, но и да помага да преследваш и да сбъдваш мечтите си. Защото в края на деня, когато останете сами със себе си, няма значение има само коя си и каква искаш да бъдеш. Просто имаш нужда някой да те поведе за ръка към мястото, което искаш.

g
Снимка: iStock

Още от Тодор Капитанов:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти