11 топ чанти за новия моден сезон

g
Снимка: Dolce&Gabbana;, Paco Rabanne, Nina Ricci

Биляна Божилова

Покупката на нова чанта два пъти годишно не е малък разход, особено ако е маркова и качествена. Добрата новина е, че тенденциите вече се задържат поне по няколко сезона, а след години отново се завръщат, така че не е необходимо да се поддаваме на капризите на дизайнерите постоянно.

Но има чанти, които са инвестиция. Класически модели от качествени материали, които може да носим много години и да изглеждат достатъчно нови и актуални.

През есен/зима 2017-18 това са чантите в металически цветове и огромните XXL чанти. Няма да сбъркате, ако се сдобиете с някой от двата модела.

Косматите чанти са на модния пиедестал за пореден път, още по-цветни и по-атрактивни. Чантите с геометрични мотиви също са сред топ трендовете отново.

Големите изненади са две: първата е носенето на поне три чанти едновременно, а втората – клъчовете във формата на багета. Не по-малко забавни са чантите с анималистични принтове и животински фигури.

Индианските мотиви, които завладяха дрехите, са също толкова модерни и при чантите. Чантите с огромно лого на марката продължават модния си поход от миналата есен. 3D формите доминират, а моделите-уникати са с традиционно присъствие в селекциите ми, защото придават на модата онази допълнителна стойност, която я превръща в изкуство.

11-те най-модерни чанти за есен/зима 2017-18 ви очакват в нашата галерия ТУК

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти