Защо да започнем с коледното пазаруване по-рано

жена коледа подарък зима
Снимка: Istock

Коледните приготовления сигурно са последното нещо, което ви вълнува точно сега, но представете си, ако успеете да избегнете суматохата и реките от тълпи, пазаруващи в последния момент за най-големия християнски празник, докато вие спокойно ги гледате отстрани, защото вече отдавна ще сте приключили с тази част от задълженията си.

Точен мерник
Пазаруването под напрежение и крайни срокове много често ни кара да пропуснем най-адекватните подаръци и то на разумни цени. Така че шопинг туровете, планирани по-отрано, ще ни осигурят спокойствието и ще ни лишат от досадния стрес, за да намерим най-добрите находки.

коледа подарък
Снимка: Istock

Без пари
Почти винаги с наближаването на Коледа цените у нас се покачват, затова сега имате по-реален шанс да попаднете на намалени стоки и различни промоционални оферти. За да ги откриете, използвайте социалните мрежи като Facebook и Instagram, в които постоянно се анонсират разнообразни разпродажби и се организират базари на какви ли не артикули и марки.

Коледа подарък празник
Снимка: iStock

В крак с времето
Вече споменахме интернет и това никак не е случайно. Онлайн пазаруването е невероятно удобен начин да открием желаните коледни подаръци, без дори да си подадем носа от вкъщи. Сайтовете за такъв тип пазаруване се множат непрестанно, а с тях и предлаганите стоки, така че се гмурнете във виртуалната мрежа и си спестете обикалянето по магазините.

пазар пазаруване онлайн усмивка компютър
Снимка: iStock

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти