Защо да започнем с коледното пазаруване по-рано

Смятам да си спестя този пейзаж
Снимка: Thinkstock

Коледните приготовления сигурно са последното нещо, което ви вълнува точно сега, но представете си, ако успеете да избегнете суматохата и реките от тълпи, пазаруващи в последния момент за най-големия християнски празник, докато вие спокойно ги гледате отстрани, защото вече отдавна ще сте приключили с тази част от задълженията си.

Точен мерник
Пазаруването под напрежение и крайни срокове много често ни кара да пропуснем най-адекватните подаръци и то на разумни цени. Така че шопинг туровете, планирани по-отрано, ще ни осигурят спокойствието и ще ни лишат от досадния стрес, за да намерим най-добрите находки.

Без пари
Почти винаги с наближаването на Коледа цените у нас (за разлика от другите страни) се покачват, затова сега имате по-реален шанс да попаднете на намалени стоки и различни промоционални оферти. За да ги откриете, използвайте социалните мрежи като "Facebook" и "Twitter", в които постоянно се анонсират разнообразни разпродажби и се организират базари на какви ли не артикули.

В крак с времето
Вече споменахме интернет и това никак не е случайно. Онлайн пазаруването е невероятно удобен начин да открием желаните коледни подаръци, без дори да си подадем носа от вкъщи. Сайтовете за такъв тип пазаруване се множат непрестанно, а с тях и предлаганите стоки, така че се гмурнете във виртуалната мрежа и си спестете обикалянето по магазините. Сайтове като този пък лесно ще ви помогнат да сравните най-изгодните цени на търсения продукт, с което вие и семейният бюджет ще сте с една усмивка напред.

Хороскоп за деня

Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня
Виж Съвет на деня
Съвет на деня

Авторите

Оферти