Най-безумните подаръци за Коледа

Това шега ли е
Снимка: netinfo

Християн Немски

На нас може и да ни е забавно, но на хората получили тези подаръци, по-скоро не им е било до игри и закачки.

* Какво ще кажете да ви подарят електриково розово пончо от заешка кожа, а за беда вие да сте алергични към козина. Е, другата фатална грешка е безумният нюанс на дрехата, но кой ли ти го брои. Дано никога не ни споходи такъв двойно-трагичен сценарий.

* Американката Кристина Гонзалес получила кутия пълна с цели глави чесън и дърва за огрев. Явно приятелите й са били осенени от ''завиден творчески'' порив, който получава ''Слаб 2'' от нас.

* Лин Лафърти от щата Тексас се натъкнала под елхата на два кашона с дезодоранти и сапуни, директно доставени от нейната баба. Очевидно роднините на Лин са били дълбоко загрижени за личната й хигиена, която съдейки по фактите доста куца.

* Не подарявайте кичури с изкуствена коса на когото и да било, защото трудно ще нацелите цвета и мекостта на естествената такава, а и не смятате ли, че е леко обидно да получите топка косми за Коледа.

* Нюйоркчанката Мелинда Моузли била ''изненадана'' с картичка от своята леля с 25 цента в нея. Много мило за жеста, но какво точно целите с него?. Може би тази ваша роднина ви има зъб за нещо или е по-голям скъперник и от Чичо Скрудж.

* Кутия шоколадови бонбони винаги действа тонизиращо, но какво ще кажете, ако получите такава с липсващи и нахапани бонбони. Време е да вгорчите живота на човека, изгаврил се по този плосък начин с вас.

* За нищо на света не подарявайте употребявани вещи и дрехи, защото може да останете с отворена уста, когато например разлистите новата си книга и с изненада откриете, че е била подписана за друг и то преди три години. Нека персоната, която ви я е дарила в знак на ''мил жест'' сега да се черви от срам.

* Оглеждайте се да не пропуснете някой етикет с цена върху предмета, с който ще изненадате близък човек. Все пак тази сума трябва да си остане само за ваше сведение, колкото малка или голяма да е тя.

* Облекла, които са прекалено тесни или широки. Ако не сте сигурни в точните размери на личността, която ще сюрпризирате с нов аутфит, няма защо да хабите нерви и пари на вятъра. В никакъв случай не рискувайте и с покупка на обувки. Шансът да не улучите номера им е почти сигурен.

* Всякакви метли, четки и кърпи за почистване на дома са повече от досадни, а никой не е чакал цяла година за такъв отчаян жест на оригиналност.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти