8 вълшебни коледни подаръка, които всяка жена заслужава да получи тази година!

Вяра Иванова

Ако от колонките на супермаркета Марая Кери ти припавя благозвучно “All I want for Christmas”, колегите в офиса са станали някак по-благи и усмихнати, дрехите с пайети са се върнали по магазините в мола, а в стомаха ти пърха онова приятно чувство на детско вълнение, то е повече от ясно, че Коледа наближава!

И тук идва вечният въпрос - “Какво да подаря на любимата си жена, майка, приятелка, сестра, баба?” А след въпроса идва и неминуемата паника - “нямам никакво време за пазаруване”, “портфейлът ми ще страда”, “не искам да се лутам безцелно в мола”...

Спокойно, дами и господа, решили да се превърнат в съвременния Дядо Коледа за празниците. Имаме няколко предложения за вълшебни подаръци за НЕЯ, с които ще спасим Коледа и вас от безцелно лутане по магазините.

Благодарение на нашите предложения ще имате стриктен план за подаръците на всички важни жени във вашия живот! Мъже - записвайте си и започвайте да пазарувате! Дами - позволяваме ви да си подарите и нещо за себе си от този списък на чудесата!

Ето няколко подаръка, за които и Снежанка си мечтае:

Портфейл Medicine Urban Story - 19.90 лв.

Безспорно един от най-универсалните и предпочитани коледни подаръци. А моделът Urban Story на Medicine е не само практичен, но и толкова красив! Пусни монета в портфейла преди да го подариш, за да бъде винаги пълен и да носи късмет на притежателката си!

подарък
Снимка: Answear.bg

Пазарувай ТУК >>>

 

Too Faced Let It Snow, Girl! Set - 97 лв.

Ако искаш да подариш абсолютно всичко на любима жена в живота си, то с този подарък постигаш целта! Сетовете с грим палитри на Too Faced са идеални за всички дами, които обожават да блестят и не се срамуват да подчертават красотата си. Сетът включва три палитри в супер сладки опаковки и travel size спирала Better Than Sex.

Ще ги откриеш в най-близкия магазин на Sephora!

 

Преса за коса Remington S9600 - 69.99 лв.

Идеалният подарък за всички дами, които обичат косата си и искат да я запазят бляскава и здрава, дори и когато си правят прическа. Пресата на Remington оформя косата точно както искаме - перфектно права, без да губим от блясъка и обема ѝ. Това става благодарение на новата технология за бързо нагряване на плочите и съответно по-бързото и ефектно изправяне на косъма. В допълнение на това има и функция Turbo Boost, която задържа постоянна температура от 240°C за около 30 секунди за изправяне и на най-буйните къдрици. Специалното керамично покритие на плочите на пресата допълват 3D коприненият ефект на косата.Така и най-тънката, и най-буйната коса ще може да се плъзга без усилие по плочите на пресата.

подарък
Снимка: Emag

Пазарувай ТУК >>>

 

Книга “Среща под звездите” на Джо Томас - 12.79 лв.

Ах, книгата - идеалният подарък за всяка възраст, пол и вкус. А “Среща под звездите” е идеалната уютна романтична история, която всяка дама трябва да прочете за Коледа! 

Доставката на две брачни халки до градче в шведската част на Лапландия е лесна задача за Халей. А успехът ще ѝ гарантира повишение. Нелепа ситуация с размяна на багаж обаче заплашва да провали не само нейния план, а и сватбата на клиентите ѝ.  Единственият начин да я спаси е да приеме налудничевото предложение на интригуващия и загадъчен Бьорн и да се впусне в щуро приключение в магическата зимна красота на Лапландия. По време на пътуването под звездите, заедно със северни елени и чаровен непознат до огъня, Халей осъзнава, че трябва да се изправи пред призраците от миналото си, за да пусне топлината на любовта още веднъж в живота си.

подарък
Снимка: ozone.bg

Пазарувай ТУК >>>

 

Пуловер Medicine - 46.90 лв.

Няма да е Коледа, ако не си подаряваме пуловери. А на този топъл, пухкав и уютен пуловер, няма как да се устои. Върви идеално съчетан с пламтяща камина, чаша горещ шоколад и коледно настроение.

подарък
Снимка: Answear.bg

Пазарувай ТУК >>>

 

Четки за грим Make Up For Ever Cult For Ever Brush Set - 118 лв.

Не магьосница, а истински професионалист - така ще се почувства всяка жена, която притежава сетът от най-важните и необходими четки на Make Up For Ever. В удобна опаковка и подбрани от най-добрите световни гримьори, тези четки са черешката на тортата към козметичната чантичка на всяка дама.

Ще ги откриеш в най-близкия магазин на Sephora!

 

Масажираща възглавничка за 8 точков шиацу масаж CAR&HOME - 29 лв.

Ако искате да подарите време за почивка, облекчаване на някоя болка или просто смятате, че любимата жена в живота ви има нужда да се поглези, то този масажор е чудесен подарък! Той е компактен, лек и преносим, така че можете да се пренася навсякъде, независимо дали работите или сте у дома, или на почивка. Този масажор, във формата на възглавница, поддържа изключително ефективни опции, чрез които уморените мускули могат да бъдат добре масажирани след дълги часове активна дейност.

подарък
Снимка: Emag

В момента е намален с цели 55%

Пазарувай ТУК >>>

 

Пъзел Buffalo от 1000 части (Украсяване на елхата, Тери Радлин) - 22, 39 лв.

Това е отличен подарък за всички любители на пъзелите и занимателните игри. Какво по-хубаво от това цялото семейство да се събере след обилната празнична вечеря и заедно да сглоби вълшебната коледна картина на пъзела? 

подарък
Снимка: ozone.bg

Пазарувай ТУК >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти