7 прекрасни причини да подарите книга за Коледа

жена книга
Снимка: Thinkstock

Коледа наближава, а много хора все още се чудят какво да купят като подарък на близките и приятелите си. Имаше време, когато книгата не беше толкова желан подарък, но в последно време тя отново е на мода и това ни прави истински щастливи.

Днес ще убедим и вас (ако все още не сте сигурни), че книгата наистина е идеалният подарък за всеки човек и е сред най-ценните неща, които можете да подарите!

Ето цели 7 причини защо е хубаво да зарадвате близките с книга за празниците:
 
1. Книгата е пътуване до различни краища на света или дори в паралелни вселени - Първо, когато подарявате на някого книга, все едно му подарявате пътуване до различни краища на света или дори в паралелни вселени. Освен това му давате възможност за среща с невероятни персонажи, изживяващи още по-невероятни истории. Понякога чрез книгата човек има възможност и да се впусне в опасни приключения. И всичко това като си остане у дома, удобно седнал на фотьойла си, с котката си в скута.

жена зима книга сутрин
Снимка: Thinkstock

2. Книгата е много личен подарък - Второ, книгата се смята за много личен подарък. Чрез нея човекът, който я подарява, иска да каже на онзи, на когото я подарява: "Това ми харесва и искам да го споделя с теб". Когато пък подаръкът е книга, за която онзи, който я получава, е говорил на онзи, който я подарява, това показва способност да се вслушваш в другите.

Вижте останалите прекрасни причини ТУК >>>

Снимка: netinfo

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти