Създадено за Dove

Кожата ви обича лятото – дайте ѝ хидратиращ и ароматен старт на деня

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

За какво живеем ние, жените, ако не за лятото, когато най-накрая можем да се отървем от тежките пуловери и палта и да се оставим на слънцето да ни приведе в онзи вид, в който най-много се харесваме – потъмнели, щастливи и свободни. Да, лятото е абсолютното щастие, най-хубавият сезон, в който природата е в изобилие, а ние черпим с пълни шепи от живота. Стига ни само да е слънчево, да сме на любимо място, с любими хора и... да усещаме нежно и меко ухание от кожата ни, което ни носи още повече радост.

Малко от нас си дават сметка, но усещането на меката, хидратирана кожа, която излъчва приятно ухание, допринася за страхотното лятно настроение. Търсим този ефект почти несъзнателно, защото усещаме с клетките си колко привлекателен и освежаващ е той.

Всяка от нас обожава момента, в който разхлаждащата вода превърне душ гела в щедра пяна – това е един почти сакрален момент за жените, в който сякаш се „заключваме“ в аромата и усещането за мекота и свежест.

d
Снимка: iStock/ Getty images/ Freepik

Dove са доверен партньор на женската част от света години наред – и това лято отново ни поднасят неустоимо изкушение, към което ще посегнем в следващите редове.

Череша с мляко от чия е лятното предложение на Dove. Новата формула носи в себе си уникална (да, знаем, че е клише, но наистина е такава) технология за хидратация в опаковка, изработена от 100% рециклирана пластмаса – защото освен за кожата си, трябва да се грижим и за природата.

Dove
Снимка: Dove

Съставките включват няколко ключови за кожата вещества – стеаринова киселина, която е естествен липид, обновяващ и подхранващ кожата; триглицеридни масла – слънчогледово и соево, които пък защитават кожата, докато се къпете, и я правят нежна и мека; глицерин – природен хидратант, който прониква в дълбочина и запазва влагата там; 12HSA – Pro-lipid – про-липид, който засилва процеса на самоовлажняване на кожата и подпомага нейната устойчивост и възстановяване; DEFI & Glycinate – нежни почистващи средства, които правят онази така любима пяна.

Всички тези съставки са обвити в нежен аромат на череша с мляко от чия, за да достави на кожата – пък и на носовете ни – луксозно лятно усещане, в което ще продължите да се къпете дълго след като сте излезли от банята.

Формулата, разбира се, е дерматологично тествана и е веган и одобрена от PETA, а тайната ѝ е в нежните съставки, в които няма сулфати и парабени, които премахват излишното омазняване, но не увреждат кожната бариера. 98% от съставките се разграждат до въглероден диоксид, вода и минерали .

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти