Как да си направим закачалки

Как да си направим закачалки
Снимка: netinfo

Днес ще тестваме по-силовите ни декораторски умения, защото в играта ще включим бормашина. Ако не сте боравили с този прословут пробивен уред, викнете някого на помощ.

Иначе по същество крайната цел е да направим доста свежи закачалки от кухненски прибори, които в случая са вилици и лъжици.

Освен бормашината, ще ни трябват клещи и пирони. Когато пробиваме метал, е много важно да използваме подходящ свредел, предназначен за метални повърхности.

В конкретната ситуация ще пробиваме прибори за хранене, но преди това нека намажем върха на свредела с олио и вода за по-лесно пробиване. Не забравяйте нито за миг да пазите ръцете и очите на достатъчно разстояние от бормашината, щом заработите с нея.

Останалото е видно и от снимките, а изкусното извиване на вилиците и лъжиците извършете с помощта на клещи. На първия фотос е пробита дупка директно в приборите, за да може през нея да мине пирон, който да захване закачалката за стената.

Във втория кадър обаче вилиците и лъжиците са прикрепени към дървена плоскост със секундно лепило, като по този начин ще си спестим тежкия физически труд с бормашината.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти