Как да си направим чанта за плаж

Как да си направим чанта за плаж
Снимка: Thinkstock

В дъното на гардероба ви отдавна се подмята стара плажна хавлия. От години не можете да се сбогувате с нея, но все не й намирате и подходящо приложение.

Вместо да я прехвърляте от единия шкаф в другия, по-добре я извадете, защото с няколко бързи стъпки може да я превърнете в ефектна чанта за плаж.

Ето Edna идея къде да съберете слънцезащитното масло, музикалния плейър, зареден с ритмични парчета и вълнуващата нова книга през този летен сезон.

За целта ще са ни необходими:

*голяма правоъгълна хавлия

*шивашки принадлежности

*четири парчета плат (подходящи за дръжките)

Идеята е предложена от сайта marthastewart.com.

Разделете мислено хавлиената кърпа на три равни части. Съединете една към друга две от тях, за да получите двете страни на бъдещата чанта.

Зашийте един за друг двата вертикални края на плажната чанта, а останала 1/3 част сгънете и подпъхнете вътре. С нея бихте могли да си направите вътрешен допълнителен джоб, преграда за две отделения или да я напълните с мек водонепромокаем пълнеж, за да имате и удобна възглавница под жаркото слънце.

За дръжките използвайте хиксообразен шев, за да подсилите здравината им. Поставете плат и от вътрешната, и от външната страна на чантата и после ги съединете. Така бъдещата ви спътница на морския бряг ще може да събира плажния ви антураж за по-дълго време.

Сега вече може да се наслаждавате още повече на лятната си почивка с изработения от самите вас ефектен аксесоар.

Време е за плаж!

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти