Как да се "отървем" от скучните закачалки

Как да се "отървем" от скучните закачалки
Снимка: netinfo

На късметлиите, планирали четирите неработни дни в пътуване и почивка на някое свястно кътче - "Честито!". Останалите обаче няма какво да униваме, а вместо това може да уплътним някой и друг свободен час, за да освежим едни от най-често използваните и все недостигащи елементи в нашия гардероб – като закачалките.

Ето и няколко предложения как да се случат нещата.
* Няма нищо по-лесно от това да придадем цветен тон (снимка 1) в живота на скучните, еднотипни и строени послушно в редица закачалки с набор от спрей бои. Избрахме точно тях, защото нанасянето им става най-бързо и лесно, а палитрата от предлагани багри определено има с какво да ни зарадва.

* Втората ни артистична посока е загатната само с панделка, вързана върху кукичката на закачалката. В повечето кинкалерии ще откриете изобилие с ленти от различен плат, широчина и цвят. Харесайте си няколко модела и започнете с кокетното декориране на закачалките, присъстващи във вашия гардероб (снимка 2).

* Точките ще са доста актуални при есенните облекла, така че подобен тип закачалки (снимка 3) определено влизат в тенденциите за новия сезон. Остава да се снабдите с 3-4 тубички акрилна боя, четка - и нека творческият процес да започне ...

* При последния вариант (снимка 4) ни допадна модел на закачалка с изрисувани буквени инициали. Разбира се, символиката на монограмата оставяме на вашите предпочитания, а ние просто искахме да ви покажем, че и един съвсем семпъл акцент като инициалите на името веднага може да придаде индивидуалност на всеки артикул - та бил той и обикновена закачалка.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти