Как да се държим на първа среща

Как да се държим на първа среща
Снимка: Thinkstock

Да търсиш господин Подходящия не е лесна задача и често е свързано с активно ходене по срещи. Често обаче жените допускат грешки на тези срещи и така провалят сами шансовете си.

Ето няколко неща, които е добре да избягвате, когато сте на среща с мъж.

Не се обличайте крайно предизвикателно

Вие искате да го впечатлите, да демонстрирате какво имате и за целта избирате пола тип колан, блузка с огромно деколте, предизвикателен грим и тежък парфюм. Грешка! Много по-добре ще направите, ако не разкривате излишно плът. Така поне няма да зададете грешни очаквания у мъжа. Подберете дрехите си така, че да се чувствате комфортно в тях, а не да се притеснявате, че сте сложили прекалено високи обувки, а полата трябва постоянно да бъде придърпвана надолу.

Бъдете честна
В честността няма нищо лошо, даже напротив. Ако сте открити и честни още на първата среща, може да си спестите много ядове и проблеми след това.

Не се оплаквайте

Това включва и разговорите за бившите ви гаджета и колко сте разочаровани от тях. Хората, които се оплакват и мрънкат постоянно, не предизвикат положителни чувства у околните. Вашето желание може би е да го накарате да поиска да се погрижи за вас, да ви защити и спаси, но едва ли ще се получи. Най-много да ви помисли за някоя нещастна и депресирана личност. Всеки иска да вижда насреща си слънчева усмивка, а не тъжни очи и нацупени устнички.

Не излизайте с някого само заради външния вид
Случва се понякога да се съгласите на среща, само защото приятелките ви ви убеждават, че той е страхотен мъж и трябва да сте луда да откажете среща. От това обаче, няма да излезе нищо дълготрайно. Вие трябва да харесате мъжа, независимо какво ви говорят другите, а не да се водите по мнението и вкусовете на приятелките си.

Бъдете себе си
Това е най-сигурният начин. Той или ще ви хареса такава, каквато сте, или изобщо не си заслужава да си губите времето с него. Приемете този факт и се дръжте нормално и естествено. Никой не харесва преструвките.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти