Какво желае най-много мъжът от жената

Какво желае най-много мъжът от жената
Снимка: Thinkstock

Милена Родригес

Мислите ли, че знаете за какво копнеят мъжете повече от всичко? Когато питам за това, повечето жени ми дават следните отговори:

- Мъжете искат жена, която винаги ще се съгласява с тях.

- Мъжете копнеят за секс – те искат жена, която винаги ще казва “да”.

- Всички мъже искат момиче с перфектно тяло.

Разбира се, повечето мъже биха харесали тези неща, но не биха направили всичко по силите им да зарадват жената, която отговаря на тези повърхностни критерии. Не, жената, за която той би направил всичко, само да я види щастлива, знае една тайна за мъжете. А именно:

Мъжете копнеят за похвала и възхищение повече от всичко на света.

Искам много дебело да подчертая това. Мъжете са безсилни да устоят на жената, която истински и чистосърдечно показва възхищението си към тях и това, което те правят.

Но преди да продължа нататък, нека обясня какво не се включва в горното ми твърдение. Не е толкова просто като само да му казвате хубави неща. Изкуството на комплимента си има своите тънкости.

Ето три основни съставки на рецептата, с която ще го направите неспособен да ви устои:

1) Вие трябва да сте жена, която е достойна за неговото възхищение. Нямам предвид да сте съвършена, но вие трябва да демонстрирате стойност и качество. Той чувства ли се късметлия да ви има в живота си? Способни ли сте да не се съгласите с него, когато не е прав, и да отстоявате своето?

2) Вие трябва разберете какво той харесва у самия себе си. Знаете ли как той вижда собствения си образ? Дали мисли, че е добър в спорта или страхотен бизнесмен? Това е от огромна важност, защото тези качества значат много за него. Ако го похвалите за нещо, което той цени, това ще го накара да почувства, че вие наистина го разбирате. Да го хвалите за нещата, които се харесват само на вас, има много малко въздействие.

3) Не пазете мислите си за себе си. Когато го видите да прави нещо, на което се възхищавате, развържете езика си. Няма нужда да се преструвате, че се възхищавате на нещо, за което истински нямате такива чувства. Вместо това, не се сдържайте, когато той направи нещо впечатляващо. Покажете му колко е удивителен!

Той може да се опита да омаловажи/ отхвърли комплимента ви и ако това стане, искам да направите същото, което аз правя с клиентите си, когато те се опитат да отклонят комплимент:

Поглеждам ги директно в очите и казвам: "Не те питам, просто ти казвам. Ти можеш да отхвърлиш това, което споменах, но съм права за него. Ти наистина си (и сложете тук това, от което се възхищавате)."

Ето защо това работи: дълбоко в себе си той се надява вие наистина да мислите тези хубави неща за него. Просто се страхува да повярва в това. Когато му изказвате възхищението си по този начин, ще се откроите на фона на всяка друга жена, която е срещал, защото вие сте му дали именно онзи тип похвала, за който той тайно копнее. 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти