Звездите и сурогатното майчинство

И трите деца на Майкъл Джаксън са от сурогатни майки
Снимка: ЕПА/БГНЕС

Лилия Огнянова

Сурогатното майчинство печели почитатели с лавинообразна скорост. В световен мащаб редица известни личности се довериха именно на сурогатството, за да се сдобият с поколение.

Ето и няколко от най-емблематичните звезди, които имат деца от сурогатна майка.

Майкъл Джексън
Дебора Роу направи истинска сензация в далечната 1997 г., когато обяви, че ще бъде сурогатна майка на децата на краля на попа Майкъл Джаксън. В същата година тя роди първото дете на певеца - Принс, а през 1998 г. на бял свят се появи и дъщерята на Майкъл - Парис. През 2002 г. Джаксън стана татко за трети път, но коя е сурогатната майка на малкия Бланкет, така и не стана ясно.

Никол Кидман и Кийт Ърбан
Никол никога не призна за проблемите си със зачатието, а няма и нужда да разкрива толкова лични проблеми публично. Актрисата мечтаеше за деца и осинови момче и момиче по време на брака си с Том Круз. В момента Конър е на 15, а Бела на 18 години и се радват на любовта на вече разведените си родители. През 2008 г. Кидман роди момиченце на втория си съпруг Кийт Ърбан, а декември миналата година благодарение на сурогатна майка, двамата станаха още веднъж родители на малка госпожица - Фейт Маргарет.

Сара Джесика Паркър и Матю Бродерик
Паркър и Бродерик се обърнаха към сурогатството, след като се разбра, че Сара няма да може да забременее след раждането на първото си дете през 2002 г. Преди две години семейството се увеличи с още две попълнения - близначките Марион и Табита, и оттогава насам родителите споделят, че се чувстват истински благословени и щастливи.

Рики Мартин
Певецът смело обяви, че е гей и че това няма да му попречи да бъде добър баща. През 2008 г. той стана татко на момчета близнаци чрез сурогатна майка. Рики Мартин сподели, че именно фактът, че е станал родител, го е насърчил да спре да крие сексуалната си ориентация и да признае, че е хомосексуален през 2010 г.

Елтън Джон и Дейвид Фърниш
Сър Елтън Джон прецени, че възрастта няма значение за желанието да станеш баща. На 63 години той стана татко на момченце, благодарение на сурогатна майка. Елтън Джон и партньорът му Дейвид, които имат официално сключен брак, получиха отказ през 2009 г. да осиновят двегодишен малчуган от сиропиталище за заразени със СПИН деца в Украйна.

Нейл Патрик Харси
Актьорът нашумя покрай ролята си на женкар в сериала "Как се запознах с майка ви". В реалния живот, обаче, Нейл живее спокоен семеен живот заедно с партньора си Дейвид Буртка. Щастието им стана пълно, когато на 12 октомври 2010 г. двамата станаха родители на близнаци - момче и момиче, благодарение на сурогатството.

Споделете с нас вашето мнение и вашите истории за сурогатното майчинство на Edna@netinfocompany.bg

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти