Жената котка на 65! Честит рожден ден на Мишел Пфайфър

Какво може да направи едно крехко русо момиче? Да покори Холивуд и да играе редом с едни от най-големите мъже в бранша - Джак Никълсън, Джордж Клуни, Робърт Де Ниро, Джон Малкович, Джеф Бриджис, Мел Гибсън, Кърт Ръсел. 

Толкова талантлива е Мишел Пфайфър, която днес празнува своя 65-ти рожден ден!

Тя е родена на 29 април 1958 г. в Санта Ана, Калифорния в скромно, но многодетно семейство. Започва работа още на 14-годишна възраст. След като се увлича по театъра, постъпва в драматичния клас на гимназията във Фаунтън Вали. Участва в местен конкурс за красота и спечелва титлата „Мис Ориндж кънтри“. Следват скромни появи по телевизията.

Прочетете тук най-вдъхновяващите изказвания на звездата >>>

Пробивът ѝ в Холивуд е с филма „Вещиците от Истуик“, където си партнира на Сюзан Сарандън, Джак Никълсън и Шер.

Участвала е във филми като „Опасни връзки“, за който получава първата си номинация за „Оскар“ в категория „Най-добра актриса в поддържаща роля“, „Великолепните братя Бейкър“ – номиниран за четири награди „Оскар“, включително и за „Най-добра женска роля“, „Женена за мафията“, „Батман се завръща“, „Прозрачно минало“ и „Поверително и лично“, който проследява истинската история на Джесика Савич – новинарка, която през 70-те става първата жена водеща.

В личния ѝ живот нещата се развиват по следния начин – след един неуспешен брак тя остава сама и решава да осинови момиченце. Същата година, 1993-а, актрисата се запознава с бъдещия си съпруг – продуцента Дейвид Кели. В денят на тяхната сватба е и кръщенето на малката Клаудия Роуз. Няколко години по-късно се ражда и синът им Джон Хенри.

Вдъхновяващи цитати от Мишел Пфайфър

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти