Жената, която може да гали с гласа си: Белослава на 48!

Певицата Белослава Борисова Йонова е родена на 10 юли 1974 година в София. Дъщеря е на актрисата Анета Сотирова. Завършва руското училище „А. С. Пушкин“ и на 17-годишна възраст заминава за Лос Анджелис. Там в продължение на 3 години учи рекламна фотография.

► Белослава: Аз съм посланик на любовта

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Музиката !

A post shared by Beloslava (@beloslava) on

„Кацнах, облечена с дебело зимно палто, шапка и ръкавици. Оказа се, че температурата в Лос Анджелис е 35 градуса на сянка, а на летището ми бяха изгубили багажа. Посрещачът ми махна за „здрасти“ и изчезна вдън земя. Навлечена до ушите и въоръжена с една пътна карта трябваше да си намеря колежа“, спомня си едно от най-големите си приключения певицата.

Отвъд океана Белослава изживява и своята голяма любов с Мариан Вълев, който нашумя в ролята си на Куката в сериала „Под прикритие“. Двамата се разделят.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Endless ❤️

A post shared by Beloslava (@beloslava) on

По-късно певицата сключва брак с художника Евгени Йонов, от когото има една дъщеря. Щом се завръща в България, завършва второто си висше образование в Държавната музикална академия „Проф. Панчо Владигеров“.

► Белослава: Постоянството е в основата на любовта

Белослава има две участия на фестивала “Златния Орфей“ – през 1998 и 1999 г., като и от двете участия певицата си тръгва с награди. Първият ѝ сингъл, наречен „Улици“, се приема доста добре и получава висока оценка от музикалните медии. Следва „Между две луни“, което се превръща в най-пусканото парче за 2001 година, а в края на годината излиза и първият албум на Белослава, озаглавен „Улици“. Следват "Слушай ме" (2005), "Когато има защо..." (2012) и "Красотата" (2016). 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Speechless...

A post shared by Beloslava (@beloslava) on

Белослава пише сама текстовете на песните си. Прави много запомнящи се дуетни парчета с различни изпълнители като Спенс, VenZy и Ъпсурт. А "Дай ми време" и "Да" (в дует с Графа) са завинаги гравирани в музикалния ни плейлист.

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Let’s dance @vladimir_ampov_grafa

A post shared by Beloslava (@beloslava) on

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти