Белослава: Постоянството е в основата на любовта

Белослава
Снимка: Личен архив

В обичта и дълбочината на живота стои постоянството.”, каза Белослава, която гостува в "Ива от сутрин до обед", за да разкаже за новия си сингъл „Мама”, както и за предстоящия си концерт в зала 1 на НДК на 23-ти април.

„Песента е едно намигване за темата и връзката между песните в албума „Красотата” - за това колко сме се изменили всички. Звученето ми не се е променило, но мислите и чувствата ми се изменят. Ние сме съвременници в музиката и е хубаво, че хората, които ни слушат са още с нас. Наскоро имах хубав концерт с ЪпсурТ, на който имаше хора, довели вече порасналите си деца.", сподели певицата за песента и албума.

"В обичта и дълбочината на живота стои постоянството. Хубаво е да се борим с навиците, човек трябва да се предизвиква и да прави дните си различни, което в един момент става трудно. Да излезем от зоната на комфорта си вече се превърна в клише, но трябва да се стараем да достигнем разнообразие.”, разказа Белослава

„С майка ми сме много близки. Събота и неделя обядваме семейно, след което си говорим. Разделяме се на групички: аз си говоря с мама, съпругът ми с татко. Често ходим при баба и се събираме трите, говорим разни неща, женски.

Напоследък нямам много време и за това пея и в песента.”, сподели Белослава за отношенията с майка си.

Според майката на Белослава, Анета Сотирова, която се включи в ефир по телефона, нейната дъщеря е съвършената майка.

„Съвършената майка не съществува но наистина дадох максимума от себе си. Пред очите ни порасна едно много умно и отговорно дете, на което може да се разчита. Смятам, че съм свършила чудесна работа като майка.”, каза певицата.

"Време беше за концерт. Време беше да завърша четвъртия студиен албум. Зала 1 на НДК носи един дух, който ни връща много назад и това малко ме обезпокоява. Това обаче носи и хубави спомени, защото ние там израснахме, гледайки любимите си изпълнители. Разбрах, че залата може да изглежда различно, когато гледах спектакъла „Квартет”.

Тогава приех като предизвикателство идеята да я променя. На сцената ще сме обичайните заподозрени, работим заедно от 18 години и диханията ни се сливат в едно. Ще има много изненади, гости и ще направим нещо много красиво." разказа Белослава за концерта в зала 1 на НДК.

"Оказа се, че с бургаската публика имаме много хубава връзка, а аз дори не съм била на голяма сцена там. Затова решихме веднага след зала 1, на 25-април, да отидем в Бургаската опера, за да зарадваме публиката.”

Цялото интервю на Ива Дойчинова с Белослава вижте във видеото:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти