Защо Меган Маркъл не беше заедно с кралското семейство в Шотландия, когато Елизабет II почина?

Меган Маркъл е била в Лондон в четвъртък, когато кралица Елизабет II е починала, научи ET. Докато Маркъл не беше до съпруга си в замъка Балморал в Шотландия, двамата отдадоха почит на кралицата чрез своята фондация Archewell.

Хари и Меган смениха цвета на уебсайта на фондацията на изцяло черен и посветиха първата страница на сайта изцяло на кралицата със съобщение, което гласи: „В памет на нейно величество кралица Елизабет II“. Отдолу бяха отбелязани нейните 96 години живот, от 1926 г. до смъртта ѝ през 2022 г.

Спекулациите за здравето на кралицата започнаха сериозно, когато членове на кралското семейство пътуваха към замъка Балморал в Шотландия в четвъртък, за да бъдат до Елизабет, тъй като лекарите изразиха загриженост за здравето на 96-годишния британски монарх. 

► Какво се случва с кралицата? Цялото кралско семейство се събира в Шотландия, за да бъде до Елизабет II

Общите моменти на Елизабет Втора и Меган Маркъл

Принц Хари, принц Уилям и баща им, принц Чарлз, пътуваха, за да бъдат до кралицата, докато Меган остана в Лондон – въпреки че кралските репортери отбелязаха, че тя няма да присъства на предварително планираните награди WellChild.

„Разбира се, че семейството е искало принц Хари да бъде там, въпреки че той не е успял да стигне до Балморал навреме, за да види баба си, но Меган, херцогинята на Съсекс, както разбираме, не е била поканена да се присъедини към семейството“, каза кралският експерт Кейти Никъл пред ET. „Тя е казала, че ще отиде в Балморал друг път, но мисля, че е много важно, че принц Хари пътува до Балморал сам без съпругата си.“

По-късно същия ден Бъкингамският дворец обяви, че кралица Елизабет II - най-дълго управлявалият монарх на Обединеното кралство - е починала на 96-годишна възраст. 

► На 96 години почина Кралица Елизабет II

„Кралицата почина спокойно в Балморал този следобед“, се казва в изявлението на двореца. „Кралят и кралицата ще останат в Балморал тази вечер и ще се върнат в Лондон утре.“

Кейт Мидълтън също не присъства в Балморал. Бъдещата принцеса на Уелс остана вкъщи, за да бъде с трите си деца – принц Джордж (9), принцеса Шарлот (7) и принц Луи (4) – след като в четвъртък отбеляза първия им учебен ден в училище Ламбрук. 

► Кралски вълнения: вижте Джордж, Шарлот и Луи на първия учебен ден в новото им училище

Другите деца на Елизабет, включително принцеса Ан, принц Андрю и принц Едуард, също пътуваха до Шотландия, както и Камила, херцогинята на Корнуол, и Софи, графинята на Уесекс.

Редки снимки на Елизабет Втора преди да стане кралица

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти