Защо Дженифър Анистън мрази Рейчъл от "Приятели"?

дженифър анистън
Снимка: Getty/imdb

Оказва се, че на Дженифър Анистън всъщност ѝ е омръзнало да я свързват с ролята ѝ на Рейчъл от култовия сериал "Приятели". 51-годишната актриса сподели в свое интервю, че дълго време се е опитвала да избяга от образа, който всъщност ѝ донесе световна слава.

"Не можех да разкарам Рейчъл от себе си, дори от това да зависеше живота ми. Не можех да избягам от образа, всички ме свързваха с Рейчъл от "Приятели". Беше непрестанно. Накрая се молех хората просто да престанат да гледат сериала. Борих се със себе си и индустрията толкова години. Постоянно се опитвах да докажа, че съм повече от това.", споделя искрено актрисата.

Анистън си спомня, че ролята ѝ във филма The good Girl от 2002 г. е била първата важна стъпка отвъд образа на Рейчъл Грийн.

"Този филм успя да ме извади от кожата на Рейчъл, потънах в един съвсем различен персонаж и беше такова облекчение", спомня си Дженифър. "Помня, че след това се почувствах и доста паникьосана, мислех си, че не съм достатъчно добра и хората може би са прави и ставам единствено за ролята в "Приятели". Мислех, че завинаги ще си остана онова момиче в лилавия апартамент в Ню Йорк. Беше ужасяващо, защото осъзнавах, че се опитвам да се докажа пред очите на целия свят."

рейчъл грийн приятели
Снимка: imdb.com

Независимо, че Анистън се опитва да се отдалечи от образа, който ѝ донесе слава и фенове по цял свят, в свое друго интервю наскоро призна, че си спомня с умиление и носталгия за дните, в които е снимала любимия ни ситком.

"Обичам да попадам на епизоди на "Приятели" по телевизията. Веднъж Кортни Кокс ми беше на гости, заговорихме си за старите времена и неусетно започнахме да гледаме видеа в YouTube с гафове от снимачната площадка на сериала. Бяхме като две луди фенки, посмяхме се доста на свой гръб.

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти