Спящата красавица: Защо принцеса Даяна спи на тази снимка? (истината ще ви разтърси)

Принцеса Даяна винаги ще бъде помнена като "принцесата на народа", но нейната история показва, че дори и най-обичаните принцеси плачат. Въпреки че Даяна изпълняваше кралските си задължения достойно и съвестно, короната несъмнено ѝ тежеше - признаци за това могат да се забележат още в ранните ѝ години в Двореца.

►Кой е чаровникът от тази емблематична снимка на принцеса Даяна?

За мнозина изглеждаше, че Даяна има всичко като част от кралското семейство, но в действителност тя често е била дълбоко нещастна. Душевните болки, които е изпитвала, не са били известни на света до много по-късно. Затова днес поглеждането назад към нейните стари снимки носи по-голямо значение и разкрива неподозирани истини. 

Общите моменти на Чарлз и Даяна пред камерите

Една от по-ранните снимки на Даяна, направена през 1981 г., в началото на брака ѝ с Чарлз III, я показва в необичайна за една кралска особа светлина. Тя е седнала на стол и е заспала по време на събитие в Музея на Виктория и Албърт, на което присъства в качеството си на принцеса на Уелс.

Въпреки че може да изглежда странно и може би малко невъзпитано, има уважителна причина за това принцесата да заспи на важно медийно събитие. Малко след този случай става ясно, че Даяна е бременна с принц Уилям! По това време принцесата била изтощена и се опитвала да се адаптира към живота си на нова съпруга и нова кралска особа. Преходът не бил никак лесен. 

Известно е, че първият триместър от бременността е доста изтощителен за тялото на бъдещата майка, което обяснява защо Даяна заспива на най-неочакваните места. След този момент в Двореца разбрали, че трябва да разкрият истината на любопитната публика и пуснали официално съобщение, че принцът и принцесата на Уелс очакват първото си дете.

►Икономът на принцеса Даяна разкрива тайно писмо

За съжаление сега вече знаем, че въпреки че е станала майка на наследника на британския трон, тя никога не се е чувствала достатъчно желана или добре дошла в кралското семейство. Между обтегнатите ѝ отношения с кралските особи и медийния тормоз, Даяна често имала мисли за самоубийство.

Принцесата на Уелс обожавала синовете си Уилям и Хари и в майчинството намерила целта, която е била изгубена за нея. Въпреки това, както всички знаем, тя не получи щастливия край, който заслужаваше, и почина, когато момчетата ѝ бяха още тийнейджъри.

Снимката, уловила момента, в който Даяна спи спокойно по време на официално събитие, разказва история. Това е напомняне, че никога не знаем какво наистина се случва в живота на някого и не бива да го съдим прибързано, а напротив – винаги трябва да му даваме цялото състрадание, на което сме способни, тъй като точно в този момент човекът срещу нас може да има огромна нужда от него.

Непоказвани досега лични снимки на Даяна, Чарлз и Уилям от 1982 г.

За още полезнa и любопитна информация, харесайте страницата нa Edna.bg във Facebook ТУК, последвайте ни в Instagram ТУК, намерете ни в TikTok ТУК.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти