За силата на едно Златно момиче: Да се състезаваш, докато майка ти е в болница

Броени дни, след като ансамбълът ни по художествена гимнастика стъпи на световния връх, едно от момичетата разказа за трудностите, които е преодоляла в седмиците преди състезанието. 

В профила си във Facebook Стефани Кирякова сподели, че майка ѝ получила инсулт, вследствие на който загубила говора си и спряла да движи дясната си ръка.

В своето „Писмо до мама” грацията пише, че много е искала да се върне в Бургас, за да бъде със семейството си. В крайна сметка обаче взела решението си в името на отбора. Дни по-късно Стефани вече е шампионка, а Краси Боев се срещна с нея в Бургас.

 

Няколко седмици преди световното майка ми получи инсулт, поради който загуби говора си и не може да движи дясната си...

Публикувахте от Stefany Radoslavova Kiryakova в Вторник, 18 септември 2018 г.

 

„Когато разбрах, че майка ми е получила инсулт, първото ми желание беше да отида при нея. Следващата ми мисъл беше, че това няма как да стане и дори да се върна, няма да променя нищо. Тя ще се разстрои още повече. Баща ми е до нея, а момичетата разчитат само на мен”, сподели Стефани Кирякова.

Баща и казва, че е горд с дъщеря си от взетото решение и това, че е успяла да мине през това изпитание. Благодарен й е, че е посветила медала именно на майка си.

Какво още разказа Стефани Кирякова – гледайте във видеото.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти