За работещите майки

За работещите майки
Снимка: Getty/Images

Виктория Бекъм попадна под светлините на прожекторите с участието си в една от най-успешните момичешки музикални групи Spice Gilrs.

Сега обаче госпожа Бекъм е обърнала гръб на музиката и от години насам се е посветила на дизайна на дамски дрехи и аксесоари.

Нейната модна империя става все по-голяма, а в същото време Виктория може да се похвали с прекрасен съпруг и четири деца.

Въпреки всичко това обаче, Вики споделя, че се разкъсва между работата и семейството си.

В последния брой на китайското издание на сп. "Vogue" Виктория дава искрено интервю, в което споделя как всеки път щом тръгне за работа се чувства виновна, че не остава у дома с децата.

"Когато си успешен, е най-трудно да балансираш с това ниво на успех, освен това работиш усилено, за да задържиш това, което вече си постигнал.

Трудно е да си работеща майка и да се грижиш за семейството си, милиони, милиони жени по целия свят го правят всеки ден. Не е лесно и се чувстваш виновен всеки път, като прекрачиш прага на дома си, за да идеш на работа."

Съпругата на Дейвид Бекъм споделя, че за нея е много по-удовлетворяващо да създава дрехи за жени, отколкото да пее на сцена и да получава овации.

Тя казва:

"Да насърчавам жените да се чувстват секси в дрехите, създадени от мен, значи повече, отколкото да чувам ръкопляскането на хиляди фенове пред сцената.

Окуражаването на дамите да са уверени и силни е това, което ме кара мен да се чувствам добре“

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти