За кого мечтаят жените?

Даниел Крейг определено е харизматичен мъж
Снимка: Getty/Guliver

Даниел Крейг се превърна в блян за жените, откакто пое ролята на Джеймс Бонд.

Сега според ново проучване, проведено на Острова и цитирано от БГНЕС, дамите биха искали да споделят банята си именно с него.

Може би резултатите се дължат на факта, че в последния филм за агент 007 "Скайфол" имаше гореща сцена между Даниел и екранната му партньорка Беренис Марло именно под душа. Той се появи изневиделица гол и готов за страст, докато тя се къпеше.

След Крейг се нареждат футболната звезда Дейвид Бекъм, певецът Гари Барлоу, актьорът Джералд Бътлър и принц Хари„ който наскоро бе титулуван за най-желания ерген.

Актьорът Джони Деп е американската звезда, с която британките най-много биха искали да се отдадат на водни забавления. Следват Джордж Клуни, Брад Пит, Брадли Купър и Райън Гослинг.

В другия край на класацията са комикът Ръсел Бранд, певецът от групата "One Direction" Хари Стайлс, въпреки че той още няма 20 години, актьорът Джеймс Кордън, певецът Джеймс Артър и рапърът Тайни Темпа.

Това са звездите, които британките в никакъв случай не биха допуснали в банята си заради съмнителната им лична хигиена, показва допитването, цитирано от сайта "Фимейл Фърст". 

Галерия с невероятния Даниел Крейг можете да видите ТУК!

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти