Влюбени една в друга: Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби, които нямаме търпение да гледаме заедно на екран

Никол Чарлийз Марго
Снимка: Getty

Списание ELLE за поредна година отличи съвременните жени в американската кино индустрия, които вдъхновяват, застъпвайки се за повече женски истории, разказани на екрана, и равноправие.

Вижте някои от звездните гости в галерията тук >>>

Сред гостите на 26-тото издание на „Жените в Холивуд“ в хотел „Четири сезона“ в Бевърли Хилс бяха и три дами, които ще виждаме все по-често заедно заради общия им филм “Bombshell”, а именно Никол Кидман, Чарлийз Терон и Марго Роби, които не крият колко близки са станали около снимките на лентата.

Никол Чарлийз Марго
Снимка: Getty

На въпрос кои са жените, на които се възхищава, Чарлийз Терон посочва другите си две колежки и през смях споделя, че са „тройка“. „Това продължава от толкова отдавна, но ние умеем да пазим тайна“, добавя Кидман, която беше част от общия кадър, който Шарлийз сподели през септември в Instagram с думите: „Чувствам, че трябва да бъда откровена. В нова връзка съм. С тези две жени. Наистина.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I feel like I have to be honest. I’m in a new relationship. With both these ladies. For real.

A post shared by Charlize Theron (@charlizeafrica) on

Това нямаше да се случи, ако не ги беше събрала биографичната драма “Bombshell”. Тя разказва за няколко служителки в телевизионния канал Fox News, които се противопоставят на сексизма и тормоза в лицето на изпълнителния директор Роджър Ейлс. Марго Роби играе измисления персонаж и събирателен образ на жертвите му Кайла Посписил, Никол Кидман е водещата Гретчен Карлсън, а в ролята на новинарката Мегън Кели влиза Чарлийз Терон, която е неузнаваема в ролята. Дотолкова, че отначало Кидман не я разпознава.

„Тя мина покрай мен и си помислих, че ми е ядосана за нещо“, разказва Терон пред “Entertainment Tonight” във вечерта на „Жените в Холивуд“ . „Помислих си, „О, Боже! Какво направих? Оплесках ли нещо в караваната? Не я ли поздравих както трябва?”. После тя дойде при мен и попита: „Чарлийз?“, аз отговорих: „Да, сърдиш ли ми се?”. А тя каза: „Не, просто не знаех, че това беше ти!“

След първата си прожекция преди броени дни филмът е смятан за претендент за награди през идния сезон и вече нямаме търпение да бъде обявена премиерна дата и у нас.

За “Bombshell” Чарлийз Терон разказва: „Той е сърцераздирателен, смущаващ, забавен и абсурден. Предизвиква много емоции, когато го гледаш. Показахме го за първи път пред публика миналата вечер и никога не съм била по-нервна през целия си живот“, признава носителката на „Оскар“, която е и продуцент на лентата.

Никол Чарлийз Марго
Снимка: Getty

На церемонията „Жените в Холивуд“ Марго Роби и Чарлийз Терон връчиха награда на Никол Кидман, която е върху една от 10-те корици на новия специален брой на ELLE. А от кадрите на двете австралийки, които позираха заедно на червения килим, усещаме само любов!

Вижте техни снимки в галерията тук >>>

Никол Чарлийз Марго
Снимка: Getty

Чувствата продължават и в Instagram, където Никол публикува обща снимка с Марго и думите „Моето австралийско гадже“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Backstage with my Aussie girlfriend @MargotRobbie at @TheEllenShow xx

A post shared by Nicole Kidman (@nicolekidman) on

Вижте техни снимки в галерията тук >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти