Уди Алън показа дъщерите си: вижте рядката публична поява на семейството

Уди Алън Сун И
Снимка: Getty

Уди Алън направи първата си поява на киносъбитие от почти шест години насам, като присъства на премиерата на новия си, 50-и подред филм “Coup de Chance”.

На червения килим по време на Филмовия фестивал във Венеция по-рано тази седмица 87-годишната легенда бе в компанията на 52-годишната си съпруга Сун-И Превин и двете им дъщери: Бечет, на 24 г., и Манзи, на 23 г. Порасналите деца на двойката за първи път попадат под светлините на прожекторите, и то заедно с родителите си.

Вижте снимки от събитието в галерията тук:

Уди Алън, Сун-И и порасналите им дъщери за първи път заедно под светлините на прожекторите

Облечен в бяла риза, черен костюм и папийонка, Алън позираше пред фотографите заедно с трите дами. Докато Сун-И се носеше черна рокля с тънки презрамки, Бечет се появи в бял модел по тялото с металически елементи, а Манзи беше избрала рокля в черно, червено и бяло.

Преди премиерата на Алън говори на пресконференция, където спомена семейството си: „Имах късмет през целия си живот наистина. Имах двама любящи родители, имам добри приятели. Имам прекрасна съпруга и брак, две деца“.

Съпругата на Алън Сун-И е дъщеря на Миа Фароу, която тя осиновява заедно с бившия си съпруг Андре Превин, припомня People. Докато Алън е обвързан с Миа, той започва отношения със Сун-И, които причиняват раздялата му с Фароу в началото на 90-те години.

Дилън Фароу, която Миа и Алън осиновяват, по-рано обвини Алън в сексуално насилие над нея като дете, което той винаги е отричал. В интервю за Variety, публикувано в понеделник, Алън коментира отново, че твърденията „нямат основания“.

Запитан дали Алън е виждал Дилън или брат ѝ Ронан Фароу през последните години, режисьорът отговори: „Не. Винаги съм готов, но не, не…“

Цитати от Уди Алън

Variety съобщава, че Алън е получил петминутни овации след прожекцията на “Coup de Chance”. Междувременно извън залата е имало група протестиращи, които са раздавали листовки с надпис „Махнете светлините на прожекторите от изнасилвачите“.

Алберто Барбера, артистичен директор на филмовия фестивал във Венеция, наскоро защити решението противоречиви фигури като Алън и Роман Полански да бъдат включени в тазгодишната програма.

„Аз не съм съдия, от когото се иска да преценява нечие лошо поведение. Аз съм филмов критик, моята работа е да оценявам качеството на нечии филми. Но, разбира се, ситуацията е много трудна“, заяви Барбера пред The Guardian, като добави: „Обсъждах въпроса с всички мои сътрудници и колеги. Знаехме, че ще се сблъскаме с атаки и обиди. Но това е моментът, в който живеем, има особен вид чувствителност по тези въпроси.“

Уди Алън показа 50-ия си филм във Венеция

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти