Вижте колко е пораснал! Синът на Катрин Зита Джоунс завърши колеж

катрин зита джоунс син
Снимка: Getty

Честито завършване на колежа, Дилън Дъглас!

Катрин Зита-Джоунс отпразнува церемонията по дипломирането на сина си от университета „Браун“ в неделя, като публикува снимка на 21-годишния младеж, гордо нахлупил абсолвентска шапка.

На очарователната снимка 52-годишната Зита-Джоунс прегръща най-голямото си дете (което дели със съпруга си Майкъл Дъглас) с блажено изражение на лицето, докато той се усмихва пред камерата.

„Поздравления за дипломирането на моето момче, моята гордост, моята радост, Дилън. Необяснимо горда съм с теб и не ми достигат думи да ти кажа колко те обичам“, написа тя.

77-годишният Майкъл сподели своя собствена снимка с абитуриента, който държи дипломата си, и написа: „Аз съм един горд татко! Поздравления, Дилън! Браво! 👏 @dylan__douglas.“

Зита-Джоунс вече е споделяла поглед към живота на Дилън като студент в университета. През октомври 2019 г., по време на втората му година, тя постави надпис на сладка снимка на майка и син на двамата в Браун: „В кампуса с моето момче Дилън“.

В своя Instagram звездата сподели и два клипа от кампуса на сина си. „Красив есенен ден“, написа тя под един от клиповете. „Перфектно.“

В друга история в Instagram актрисата от „Любимците на Америка“ публикува забавна снимка на изкривената тубичка на Дилън с паста за зъби.

„Мисля, че синът ми се нуждае от нова тубичка с паста за зъби“, написа тя. „Такъв е животът в колежа 😂.

Но не всичко е учебници и учене за Дилън. По-рано същия месец Майкъл говори за „дръзките" наклонности на Дилън по време на епизод на „Шоуто на Елън Дедженеръс“, след като водещата Елън Дедженеръс сподели клип, на който тийнейджърът се гмурка от висока скала във вода.

„Той прави всякакви такива неща“, каза 64-годишната Дедженеръс, показвайки друга снимка на Дилън, на която той скача с парашут.

„Той съвсем скоро направи скок с парашут“, отговори Дъглас. „Но аз си спомням тази възраст. Мисля, че това е хормонално нещо за момчетата, да тестват себе си ... Просто мисля, че - знаете ли, това, което не ми хареса, е, че той беше първият, който скочи.“

„Казах му: „Не бъди първият, който ще скочи!“ - продължава актьорът от „Метода Комински“. „Нека няколко други хора да скочат първи, за да го изпробват... Затова казах: "Добре, само не бъди първи!“.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс през годините

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти