Вижте порасналaта внучка на Грейс Кели, която откри ревю на „Шанел“ с неочакван гост

Шарлот Казираги грейс кели
Снимка: Getty

Шарлот Казираги от княжеското семейство на Монако откри на кон дефилето на Шанел на Седмицата на висшата мода в Париж, което завърши с отдаване на почит към починалия миналата седмица френски актьор Гаспар Улие, предаде Франс прес, цитирани от Dariknews.bg.

В ритъма на тръс, а след това на галоп, дефилето започна във временната изложбена зала Гран Пале в Париж сред мечтана обстановка - дело на съвременния художник Ксавие Вейан, с елементи на конно игрище и мини-голф.

Разгледайте снимки от откриването на събитието тук:

Шарлот Казираги се появи на кон по време на Седмицата на висшата мода в Париж

Е, коя всъщност е Шарлот Казираги? 

Модел, писателка, журналист, филмов продуцент, посланичка на Шанел, изявена състезателка по конен спорт, участвала в няколко шампионата. Второ дете на принцесата на Монако, внучка на Грейс Кели и единадесета в реда за наследяване на трона.

Да, може би се досетихте, че това е сестрата на спиращия дъха Пиер Казираги, с когото ви запознахме неотдавна:

► Вижте порасналия внук на Грейс Кели, който е моряк, модел и женен за най-стилната кралска особа в Европа

Освен че цялото кралско семейство на Монако живо се интересува от света на модата (Пиер е посланик на Диор, а братовчедка им Полин Дюкре има собствена модна линия), самата Шарлот демонстрира безупречен стил и елегантност през годините:

Шарлот Казираги: най-хубавите ѝ визии през годините

И така, да се върнем в Париж и Седмицата на модата. След Шарлот Казираги по осеяния с пясък подиум се разходиха модели с двуцветни сиво-черни обувки с нисък ток, демонстрирайки широки панталони на костюми, някои от които с прорези отстрани, от вътрешната страна или на крачола. „Скованата“ конструкция на якета от туид се балансира от лекотата на свободно падащи поли.

Вечерни рокли, украсени с пера, приканват към заиграване с контрасти и прозрачност. Бяло, екрю, бежово, бледорозово: меките цветове в колекцията отговарят на естетиката на постановката в умишлено приглушена светлина.

Булката, която традиционно дефилира в края на ревюто за висша мода, носи дълга, семпла бяла рокля и държи букет от сини цветя - в знак на почит към актьора Гаспар Улие.

Юлиел, който беше рекламно лице на парфюма Bleu на Шанел, почина миналата седмица на 37-годишна възраст след ски инцидент в Алпите.

► Френският актьор Гаспар Улие почина на 37 години

Незабравимите очи на френското кино: Гаспар Улие

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти