Вижте как изглеждат днес братовчедите Балки и Лари от сериала "Напълно непознати"

Вижте как изглеждат днес братовчедите Балки и Лари от сериала "Напълно непознати"
Снимка: netinfo

Всички помним онези златни времена на ситкомите от 80-те и 90-те години на миналия век, когато сядахме пред телевизорите, за да се забавляваме със сериали като "Алф", "Приятели" и "Стъпка по стъпка".

А спомняте ли си една друга знакова комедия от миналото. Говори ли ви нещо историята за двама братовчеди, които не са се срещали никога преди, но заживяват заедно, а това довежда до поредица от комични случки?

Преди и след - актьорите от “Дързост и красота”

Сложното съжителство между сприхавия Лари Апълтън, американец от средния запад, и Балки Бартокому, негов доста странен братовчед от Югоизточна Европа ни е докарвала до истеричен смях неведнъж.

Снимка: netinfo

Едва ли има някой, който да не се е смял поне веднъж с невероятно забавните истории за братовчедите Балки и Лари. „Естествено, че не, не ставай смешен, братовчеде Лари! „, е запазена фраза на Балки, който постоянно ни запознаваше с меко казано изумителни и абсурдни факти за неговия остров Мипус, а двамата ни научиха на "танца на радостта", който помним и до днес.

Тази година се навършват точно 30 години от излъчването на първия епизод на ситкома и по този повод решихме да ви покажем как изглеждат днес актьорите от сериала, 30 години по-късно.

Вижте ги в галерията ни ТУК >>>>

За още полезни и практични статии харесайте страницата ни във Facebook ТУК.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти